My Logan - 1.5 Dci 75 Cp -
Collapse
X
-
Chiar dacă temperaturile de afară nu mai sunt deloc ca cele de astă-vară, indicatorul din Tdb îmi afişează în continuare patru pavele.
-
Au aparut la Lidl ori le ai de mai mult timp?
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk
Azi am gasit la reduceri in Lidl, lampa cu senzor miscare, pe baterii, 17,5 lei, f buna in cazul meu, torpedou sau portbagaj.
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk
Leave a comment:
-
De astăzi beneficiez din nou de confortul asigurat de husa cu încălzire.
Leave a comment:
-
Oricum ai consum mic de tot, traiasca euro 5-ul. La mine pe langa faptul ca e euro 4, ce-i drept mers doar urban, viteza medie nu sare de 18 km/h si consumu e undeva la 7.5%
Leave a comment:
-
Conform bonurilor de motorină diferenţa faţă de consumul afişat de Calculatorul de Bord este de 7-8 procente, adică consumul real pentru cei 2.000 de kilometri ar fi undeva în jurul valorii de 4,3 l/100Km.
Leave a comment:
-
Salut. Daca ai pastrat cumva si bonurile de motorina, as fi interesat efectiv de consumul inregistrat conform bonurilor.
Cu stima,
Leave a comment:
-
Consumul mixt înregistrat pe ultimii 2.000 de kilometri parcurşi în perioada 27 August 2015 - 03 Octombrie 2015.
Leave a comment:
-
Filtrul de motorina nu era doar el 100 de lei?Originally posted by B997NDL View Postdau in ea.
n-am de ce sa-l stric. am luat tot timpul itp-ul (noxele) pe bune.
nu scoate niciun pic de fum negru, asa si fiindca nu ma uit la consum. o calc pe unde prind 50 m liber.
si reviziile nu mi se par deloc scumpe. cand era in garantie, era altceva.
dar acum iau ieftin filtrele si manopera la tot, inclusiv cel de polen, a fost 60 de lei.
Leave a comment:
-
dau in ea.
n-am de ce sa-l stric. am luat tot timpul itp-ul (noxele) pe bune.
nu scoate niciun pic de fum negru, asa si fiindca nu ma uit la consum. o calc pe unde prind 50 m liber.
si reviziile nu mi se par deloc scumpe. cand era in garantie, era altceva.
dar acum iau ieftin filtrele si manopera la tot, inclusiv cel de polen, a fost 60 de lei.
Leave a comment:

Leave a comment: