My Logan - 1.5 Dci 75 Cp -
Collapse
X
-
Conform bonurilor de motorină diferenţa faţă de consumul afişat de Calculatorul de Bord este de 7-8 procente, adică consumul real pentru cei 2.000 de kilometri ar fi undeva în jurul valorii de 4,3 l/100Km.
-
Salut. Daca ai pastrat cumva si bonurile de motorina, as fi interesat efectiv de consumul inregistrat conform bonurilor.
Cu stima,
Leave a comment:
-
Consumul mixt înregistrat pe ultimii 2.000 de kilometri parcurşi în perioada 27 August 2015 - 03 Octombrie 2015.
Leave a comment:
-
Filtrul de motorina nu era doar el 100 de lei?Originally posted by B997NDL View Postdau in ea.
n-am de ce sa-l stric. am luat tot timpul itp-ul (noxele) pe bune.
nu scoate niciun pic de fum negru, asa si fiindca nu ma uit la consum. o calc pe unde prind 50 m liber.
si reviziile nu mi se par deloc scumpe. cand era in garantie, era altceva.
dar acum iau ieftin filtrele si manopera la tot, inclusiv cel de polen, a fost 60 de lei.
Leave a comment:
-
dau in ea.
n-am de ce sa-l stric. am luat tot timpul itp-ul (noxele) pe bune.
nu scoate niciun pic de fum negru, asa si fiindca nu ma uit la consum. o calc pe unde prind 50 m liber.
si reviziile nu mi se par deloc scumpe. cand era in garantie, era altceva.
dar acum iau ieftin filtrele si manopera la tot, inclusiv cel de polen, a fost 60 de lei.
Leave a comment:
-
da mananca nu gluma. ce naiba ii faci?!
p.s
pt oras este oricand recomandabil benzina. diselul se preteaza numai la drumuri lungi, in oras e moarte curata. e o investitie foarte proasta; pe langa revizie mai scumpa, pret achizitie mai mare, il si strici mult mai repede, ma refer la mersu prin oras. la naveta de cativa zeci sau sute de km pe zi e okLast edited by cristi....; 25 September 2015, 20:09.
Leave a comment:
-
am resetat cb-ul si cred ca am doar vreo 130km, dar indica 7,5 l/100 km in oras.
incepuse cu 8, dupa vreo 40 km.
nici nu ma mai uit la consum, ca sa nu-mi fac sange rau. sa manance cat o vrea. 
la iarna, nu mai vorbesc... regularul e de 7,5, fiindca nu ies din oras cu ea.
Leave a comment:
-
Este cel mai mic consum mixt de când am maşina, acesta fiind înregistrat şi pe o distanţă cât de cât relevantă.
Păcat că se apropie iarna...
P.S Cu emisiile de NOx nu ştiu cum stau, dar consumul este excelent.
Leave a comment:
-
fain
si eu am reusit o performanta acu 1 sapt cu vreo 55 de l am facut sb-buc (rin hotel), buc -sb cu oprire in campina si sinaia si am mai ramas cu 390km autonomie dupa voiajul asta...la un calcul simplu am facut aproape 1 mie de km cu 55 de l
mers absolut normal, fara sa ma uit la consum. 120-130km/h si cateva depasiri cu pedala la podea
oricum, cred ca am avut ceva mai mult de 55l de rezervor sau pompa a dat cu virgula...pana in bucuresti nu scazusem la autonomie decat cu 10km din sb
Leave a comment:
-
Kilometrii parcurşi cu un plin de motorină (50 litri), inclusiv viteza medie înregistrată pe această distanţă.
Leave a comment:
-
@prometheus: Mulţumesc la fel!
Dacă aş putea ţi-aş "împrumuta" consumul...
După testul de "mers la consum" efectuat pe primii 100 de kilometri, astăzi am ajuns la borna de 1.000 de kilometri, ultimii 900 Km fiind parcurşi într-un regim de mers de data aceasta normal.
Cei 1.000 de kilometrii au fost efectuaţi într-o pondere de cca. 60% Urban cu cca. 40% Extraurban.
Din punctul meu de vedere temperatura exterioară ideală pentru condus şi-a pus amprenta clar pe valorile obţinute.
Rezultatele le aveţi imortalizate în pozele de mai jos.
Leave a comment:
-
Felicitari , multi km fara probleme.
Ai putea sa-mi imprumuti si mie indicatorul ala de carburant?
sa am si eu asa pe bord, full - all the time.

Leave a comment:

Leave a comment: