Daca imi permiti un comment pe topicul tau.
Ma uit si eu in bord acum cateva zile si vad la kilometraj cuvantul BOSSS. Imi zic, wtf? Am realizat ca am 80555 km.
Iti urez inca 500k km man.
My Logan - 1.5 Dci 75 Cp -
Collapse
X
-
Astăzi am ajuns şi la sută...
Attached Files
Leave a comment:
-
Calitatea pieselor OEM e fluctuantă, deși nu ar trebui să fie. Eu am schimbat primul cap de bară la 40000 km, la revizie în garanție. După 10000 km la următoarea revizie, s-a schimbat același cap de bară pe motivul că „a fost un lot cu probleme și se știe și la Pitești”. La vremea respectivă făceam peste 25000 km pe an, adică reviziile la 5 luni/10000 km. Mașina a fost și este menajată, dar drumurile patriei au un cuvânt de spus. Nu neapărat gropile, pe care poți sau nu să le eviți, dar toate denivelările și crăpăturile din asfalt care îți fac „masaj” la rinichi, nu fac bine nici articulațiilor mașinii.
Leave a comment:
-
cam devreme s-a dus capul ala de bara. eu am 102k km, dintre care 60 de mii cu arcuri H&R si amortizoare stoc, si n-am nicio apasare la articulatii.
a fost verificata la dacoserv acum doua luni, cand aveam un zgomot mai ciudat. bucsa de pe dreapta de la bara stabilizatoare se sparsese si lovea metal pe metal.
Leave a comment:
-
Mie mi-aau gasit un cap de bara si un pivot la ultima verificare la 149.000 cu o saptamana sa se termine cei 5 ani de extenso (nu le-am zis cat am mers cu ea pe camp ca se speriau). De un an n-am prea mai folosit trocariciul e in semi-conservare (numai vreo 7000 km) prin mai trebuie sa-i schimb ulei/filtre pana vine trocariciu' nou . Si stai relax DPF /FAP nici o problema .
Leave a comment:
-
Cand am dat loganul schimbasem capetele de bara si bieletele, facusem 70.000 km cu ele si n-aveau niciun joc, deci se poate si cu aftermarket. (lemforder)
Leave a comment:
-
Piese de primă echipare
, ce vrei, nu mai pupăm noi altele la fel de rezistente, cu tot O.E.M -ul celor schimbate ulterior.
Leave a comment:
-
Tocmai ma pregateam sa scriu ca trebuia sa le schimbi pe amandoua, ca sa nu faci geometria de doua ori.
Leave a comment:
-
Schimbat capul de bară pe dreapta şi luat I.T.P-ul cu brio.
Kilometri bord: 97.423 Km, cost I.T.P: 80 lei.
P.S Cost cap de bară OEM: 126 lei, manoperă schimb cap de bară: 25 lei.
Totalul cheltuit pe ziua de astăzi: 231 lei.Attached Files
Leave a comment:
-
Promit să revin cu pozele solicitate după curăţenia tradiţională de Paşte.
Drumuri bune tuturor colegilor de forum!
Leave a comment:
-
Drumuri bune, colega! Niște poze cu prințesa albă nu ne pui și nouă?
Leave a comment:

Leave a comment: