Pe toata plaja? Poate de la 2000 la 3500 rpm.
Oricum, astia de Renault chiar scot motoare ce consuma foarte putin.
Oricum, astia de Renault chiar scot motoare ce consuma foarte putin.

)

ce mi-e 25% consum sau 5%, tot aia e, benzinarii doar gasesti la tot pasul 

), m-as fi asteptat (mai mult as fi asteptat o confirmare) la un raspuns de tipul:
asta ma intereseaza, nu altceva
da' pe unde mergi ? prin desertul Kalahari ?! sau faci naveta zilnic Bucuresti-Munchen ?!
unde dreq te duci iarna la distanta de 900 km, fara benzinarii ?!

) bine, fie ca voi. lasam cutia pandorei inchisa. am crezut ca rumanii "ie" sensibili la consumul masinii dar se pare ca nici poveste. ia, sa mareasca astia la loc pretul carburantilor ca se pare ca nu era bai nici la 7 lei /l 
mie imi place sa fac plinu la masina si apoi sa stiu ca in urmatorii 1200km nu mai am treaba cu ea. nu-mi place sa stau toata ziua sa tot picur prin rezervor sau sa-mi ia jumate de rezervor pe bucuresti-pitesti pe autostrada cum am vazut ca se intampla la tiguan 2.0tdi 4 motion+dsg. posesorul mai vine pe la bucuresti si cu avionul. mirat fiind, daca nu e prea scump, mi-a spus ca ori merge cu masina, ori merge cu avionu, tot atatia bani da
. 
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment