My Ride AG 89 BMA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da e o idee si asta alin,ca sa vad in realitate cat de coborata ar fi,ca in pozele modificate poate nu iese chiar ca in realitate...ms frumos

Comment

• zice bine alin...vazut azi pe la maracineni bma...arata bine:P
      low....&.....slow

Comment

• adica? sa mai taie o spira sau sa schimbe rotile? eu sunt de acord ca arata bine, problema e sa fie si practica solutia pt ca daca nu poti intra pe multe trasee degeaba arata bine

Comment

• Multi inca mai incurca loganul cu o masina de teren, de aia nu e solutia practica.

Imi place foarte mult masina ! Si coborata, ar fi
          sigpic

Comment

• multi incurca loganul cu o masine de curse! normal ca e masina de teren ) teren mai accidentat decat in bucuresti nu vei nici in WRC. lasa-ti-o tu jos si o sa fii abonat in service. sa vezi ce mult o sa reziste bucsele, pivotii, capetele de bara, basculele..etc

Comment

• NDL: Nu cred ca ii da cineva bani de piese. Daca el vrea sa isi ia reglabila si sa mearga numai cu scutul târşÃ¢ind atunci asa sa faca. Deoarece, pentru ca, fiindca si mie imi plac masinile low atunci mai taie dân arcuri d'ăle dreacu.

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
                multi incurca loganul cu o masine de curse! normal ca e masina de teren ) teren mai accidentat decat in bucuresti nu vei nici in WRC. lasa-ti-o tu jos si o sa fii abonat in service. sa vezi ce mult o sa reziste bucsele, pivotii, capetele de bara, basculele..etc
                Nu neaparat masinile de curse, pentru ca a avea o masina joasa nu inseamna o masina de cursa. Dar ma rog, unii inca le considera vechiile 1310 pe care le pot incarca cat vor si cu care se asteapta sa mearga peste tot.

Iar faptul ca tu mergi prin Bucuresti pe unde sunt gropi si toate cele, e doar problema ta, pentru ca sunt sigur ca exista rute ocolitoare. Spre exemplu, Braila e in lucru de cateva luni si se circula ca pe un drum de tara. Dar cu toate astea, niciodata, dar niciodata nu am atins cu arcuri sport + jante cu talon mic pe sosea. Si niciodata nu mi s-a parut ca merg pe un teren atat de accidentat prin vreun oras in asa fel incat sa imi fie frica ca o sa ating.

De ce sa fie abonat la service? Daca mergi cu grija, nu ai probleme. Eu merg de 2 ani cu arcuri sport si nu am avut probleme.

NDL, nu ma astept sa-ti schimb parerea, pentru ca nu ai incercat suspensie low si nu stii cum arata si cum se comporta masina. Cum spui tu, au spus foarte multi si acum ori isi doresc, ori au suspensie sport pe masina.
                sigpic

Comment

• reglabila e minim 2000 euro si intra pe youtube si cauta low familia si o sa vezi ca si ei cu reglabile merg cu masina ridicata. aia cu intratul rotii sub aripa e numai pt show

Originally posted by iamagi View Post
                  Nu neaparat masinile de curse, pentru ca a avea o masina joasa nu inseamna o masina de cursa. Dar ma rog, unii inca le considera vechiile 1310 pe care le pot incarca cat vor si cu care se asteapta sa mearga peste tot.

Iar faptul ca tu mergi prin Bucuresti pe unde sunt gropi si toate cele, e doar problema ta, pentru ca sunt sigur ca exista rute ocolitoare. Spre exemplu, Braila e in lucru de cateva luni si se circula ca pe un drum de tara. Dar cu toate astea, niciodata, dar niciodata nu am atins cu arcuri sport + jante cu talon mic pe sosea.

De ce sa fie abonat la service? Daca mergi cu grija, nu ai probleme. Eu merg de 2 ani cu arcuri sport si nu am avut probleme.

NDL, nu ma astept sa-ti schimb parerea, pentru ca nu ai incercat suspensie low si nu stii cum arata si cum se comporta masina. Cum spui tu, au spus foarte multi si acum ori isi doresc, ori au suspensie sport pe masina.
                  nici n-ai avea cum sa mi-o schimbi. dupa ce fac 30 de minute pentru doua statii in militari nu mai am cum sa merg incet si cu atentie ca ar insema sa ajung a doua zi. si nu prea ai cum sa treci printr-o intersectie cu sina de tramvai cu a'ntaia. mi se pare aiurea sa-ti lasi masina si sa mergi cu 30 /h. numai cate speed bumpere sunt ca sa nu mai zic de gropi si contrar parerii tale , nu prea ai trasee ocolitoare. daca mergi undeva pt prima oara sau odata la un an(gen vacante) si iti iese o groapa cand ai 60/h in oras, ce faci? pana reactionezi tu ai luat-o. or arata bine dar masina lasata e pt germania, austria... nu in romania unde o rupi in 2 km
                  Last edited by B997NDL; 31 December 2011, 00:05. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• B997DNL scuza-ma da nu-l mai speria atat pe Alex i-ai dat o parere eu cred ca e de ajuns! ;)
                    Despre harce snt total de acord cu iamagi,maestrupiersic,al!n,etc.!
                    sigpic

Comment

• @NLD - eu fac taxi cu masina si am suspensie sport de 1 an, am mers pe oriunde cu masina pana acuma, cei drept incet ... dar am mers, nu am avut nici o problema dupa ce am pus suspensia sport cu articulatiile . Acuma am h&R si merg peste tot in bucuresti ... nu doar pana la piata si inapoi ! Doar ca trb sa reduci la denivelari/sine de tramvai etc
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

reglabila e minim 2000 euro si intra pe youtube si cauta low familia si o sa vezi ca si ei cu reglabile merg cu masina ridicata.
                        Reglabila minim 2000 oiro?
                        O KW reglabila pe inaltime dedicata pentru logan e in jur de 900e.
                        2000e e cea pentru circuit, reglabila si pe inaltime si pe duritate.
                        AG 16 Y M A

Comment

• ideea e sa fie si pe duritate. doar n-o lasi 7-8 cm cu amortizoarele moi. asa exista si xenoane la 150 lei si ce bune sunt... si 900 eu cred ca sunt de ajuns sa-i taie pofta. cum sa dai 900 pe suspensie pt o masina care face 3-4000 euro?!

Comment

• Asta-i my ride?

Comment

ideea e sa fie si pe duritate. doar n-o lasi 7-8 cm cu amortizoarele moi. asa exista si xenoane la 150 lei si ce bune sunt... si 900 eu cred ca sunt de ajuns sa-i taie pofta. cum sa dai 900 pe suspensie pt o masina care face 3-4000 euro?!
                              Scuze ca iti zic dar vorbesti prostii.Cum iti poti imagina ca suspensia aia la 900e coborata la blana o sa fie la fel de barca ca una stock?
                              Eu daca as avea as da, am mers cu logan echipat cu KW si e de vis cum se comporta.
                              Aici incheiem pe topicul lui alex, daca vrei discutam in pm.
                              AG 16 Y M A

Comment

• eu zic ca ar merge taiata o spira,nu cred ca vor fi probleme prea mari.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google