My Ride AG 89 BMA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu nu am curaj sa las nimic din stoc in mioveni poate ai destule locuri de parcare si drumuri bune. dar in bucuresti de multe ori esti nevoit s-o urci cu 2 roti pe trotuar. pana si la parcarile bradulet bordura e cu doar 1 cm mai jos de bara stoc si cu amortizoare ctoc. m-am uitat de multe ori si imi trecea pofta de coborat. cand ma mai ia ma uit iar pe unde as fi lasat bara

Comment

drumuri bune nu prea sunt nici pe aici sa stii...dar merg...de parcari nu e absolut nicio problema,ca avem din belsug si chiar mai bune decat drumurile principale...

Comment

mie mi se pare foarte ok cum e a ta. mi-as dori sa pot lasa atat fara sa dau bani pe muuulte piese.

iar parerea mea e ca e gresit sa tai dintr-un arc pt ca e calculat asa. e vba de calculul rezistentei materialelor (torsiune, compresie..etc) mai degraba sa cumperi altele mai scurte. deci ai mai lasat-o o data?! cat?
        Last edited by B997NDL; 28 December 2011, 23:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

e lasata 4,5 cm cu H&R normale

Comment

mi se pare mai mult decat suficient. majoritatea userilor care au postat pe my ride au lasat-o 3,5-4 cm. intra pe acolo si fa-ti o idee.

si am vazut cativa care au avut curajul sa spuna ca regreta pe langa parti din masina o sa-ti lasi si rinichii pe strada
            Last edited by B997NDL; 28 December 2011, 23:30. Reason: Automerged Doublepost

Comment

....... nu stiu ce sa mai zic....trebuie s ama gandesc bine ce fac...pt ca daca le tai,taiate raman

Comment

intreaba si mecanici sa vezi ce zic. eu zic ca pierd din proprietati si fiabilitate. nu sunt pantaloni sa-i scurtezi cum vrei

Comment

Da...da...da mai taie din ele da-le dreeeacu))))
                  AG 64 P U F

Comment

Matheo are taiate arcurile??? Eu stiu ca da si nu l-am auzit ca si-a pierdut vreun rinichi prin Bucuresti... Daca tu o folosesti zi de zi nu cred ca se merita dar daca mai ai o alta masina si cu asta mergi ocazional sau doar la concursuri atunci, citez: Mai taie dân iele dăle dreacu.

Comment

deja e coborata cu 4,5 cm.. unde s-o mai duca? plus ca imi inchipui ca e masina lui de zi cu zi. mai ales ca arcurile taiate nu mai sunt chiar ce ar trebui sa fie.

n-am prea auzit pe nimeni sa lase masina cu 7 cm
                      Last edited by B997NDL; 29 December 2011, 04:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

alex am eu o spira taiata...si voi mai taia inca una...la cat stiu ca folosesti tu masina nu iti recomand sa le tai..da bine asa cum e ea
                        low....&.....slow

Comment

masina o folosesc zi de zi eu

Comment

pai tocmai d-aia zic si la ce drum smecher avem intre mioveni si pitesti...
                            low....&.....slow

Comment

Originally posted by B997NDL View Post
                              d
                              n-am prea auzit pe nimeni sa lase masina cu 7 cm
                              ma bag si eu ca musca-n lapte...reglabila nu coboara7-8 cm ? sper sa nu ma insel ..
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

nu stiu cat coboara reglabila sincer...dar sunt destui care le au coborate poate mai mult de 7-8 cm din arcuri sport taiate...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google