If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
eu nu am curaj sa las nimic din stoc in mioveni poate ai destule locuri de parcare si drumuri bune. dar in bucuresti de multe ori esti nevoit s-o urci cu 2 roti pe trotuar. pana si la parcarile bradulet bordura e cu doar 1 cm mai jos de bara stoc si cu amortizoare ctoc. m-am uitat de multe ori si imi trecea pofta de coborat. cand ma mai ia ma uit iar pe unde as fi lasat bara
drumuri bune nu prea sunt nici pe aici sa stii...dar merg...de parcari nu e absolut nicio problema,ca avem din belsug si chiar mai bune decat drumurile principale...
mie mi se pare foarte ok cum e a ta. mi-as dori sa pot lasa atat fara sa dau bani pe muuulte piese.
iar parerea mea e ca e gresit sa tai dintr-un arc pt ca e calculat asa. e vba de calculul rezistentei materialelor (torsiune, compresie..etc) mai degraba sa cumperi altele mai scurte. deci ai mai lasat-o o data?! cat?
Last edited by B997NDL; 28 December 2011, 23:15.
Reason: Automerged Doublepost
Matheo are taiate arcurile??? Eu stiu ca da si nu l-am auzit ca si-a pierdut vreun rinichi prin Bucuresti... Daca tu o folosesti zi de zi nu cred ca se merita dar daca mai ai o alta masina si cu asta mergi ocazional sau doar la concursuri atunci, citez: Mai taie dân iele dăle dreacu.
deja e coborata cu 4,5 cm.. unde s-o mai duca? plus ca imi inchipui ca e masina lui de zi cu zi. mai ales ca arcurile taiate nu mai sunt chiar ce ar trebui sa fie.
n-am prea auzit pe nimeni sa lase masina cu 7 cm
Last edited by B997NDL; 29 December 2011, 04:12.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment