If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
In sfarsit ti-ai prezentat si tu masina ...foarte frumoasa. Mi-a placut de cand am vazut-o prima oara. Sa ai grija de ea, poate ma dai si pe mine o tura
In sfarsit ti-ai prezentat si tu masina ...foarte frumoasa. Mi-a placut de cand am vazut-o prima oara. Sa ai grija de ea, poate ma dai si pe mine o tura
daca ajungi diseara la carol cu siguranta te dau o tura ;)....daca nu duminica poate dau o fuga si prin gr
sa mergi sanatos cu noua suspensie )) sa ma plimbi si pe mine cu ea.. :d foarte marfa ..sa bagi pozele cand ai tu timp.si vezi ca ti am dat un PM referitor la scaunele alea de octavia ale mele... Bafta !!!si hai cu tunareala la masina !!!!
sa mergi sanatos cu noua suspensie )) sa ma plimbi si pe mine cu ea.. :d foarte marfa ..sa bagi pozele cand ai tu timp.si vezi ca ti am dat un PM referitor la scaunele alea de octavia ale mele... Bafta !!!si hai cu tunareala la masina !!!!
nu stiu daca s-a remediat problema ,dar arcurile nu prea se intelegeau cu amortizoarele
nu stiu de unde ai tu aceasta parere dar tin sa te contrazic...cat au fost la mine a fost testata suspensia la greu din toate punctele de vedere si nu am simtit nimic care sa confirme ceea ce spui tu...
daca stiai asta de ce nu spus de la inceput??? si de ce erai tu interesat sa le iei daca "nu se inteleg bine arcurile cu amortizoarele" ????????
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment