Gr 32 bks

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by FANE_CLK View Post
    pe spate nu cred. da , am 7 locuri
    nu avem nici o sansa...

sambata ii schimb amortizoarele si arcurile...
    Last edited by goe_64; 3 June 2011, 15:31. Reason: Automerged Doublepost

Comment

In sfarsit ti-ai prezentat si tu masina ...foarte frumoasa. Mi-a placut de cand am vazut-o prima oara. Sa ai grija de ea, poate ma dai si pe mine o tura

Comment

Originally posted by maestrupiersic View Post
        In sfarsit ti-ai prezentat si tu masina ...foarte frumoasa. Mi-a placut de cand am vazut-o prima oara. Sa ai grija de ea, poate ma dai si pe mine o tura
        daca ajungi diseara la carol cu siguranta te dau o tura ;)....daca nu duminica poate dau o fuga si prin gr
        Last edited by goe_64; 3 June 2011, 16:48.

Comment

am facut loganul off road... i-am schimbat suspensia...si este foarte confortabil...pozele o sa le pun cand o sa am timp..

Comment

sa mergi sanatos cu noua suspensie )) sa ma plimbi si pe mine cu ea.. :d foarte marfa ..sa bagi pozele cand ai tu timp.si vezi ca ti am dat un PM referitor la scaunele alea de octavia ale mele... Bafta !!!si hai cu tunareala la masina !!!!
            sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
            Simply Stance

Comment

Originally posted by grecu_28golan View Post
              sa mergi sanatos cu noua suspensie )) sa ma plimbi si pe mine cu ea.. :d foarte marfa ..sa bagi pozele cand ai tu timp.si vezi ca ti am dat un PM referitor la scaunele alea de octavia ale mele... Bafta !!!si hai cu tunareala la masina !!!!
              ms la fel...

Comment

bine ai venit pe forum,masina arata prea bine cu jantele astea si e ingrijita foarte tare.spor la modificarile care ti le-ai propus!

Comment

Originally posted by myrc3a View Post
                  bine ai venit pe forum,masina arata prea bine cu jantele astea si e ingrijita foarte tare.spor la modificarile care ti le-ai propus!
                  ms...o sa pun diseara poze dupa schimbarea suspensiei, iar saptamana viitoare in principiu este programa la vopsit si un porbagaj clean...

Comment

@grecu_28golan -razi tu razi dar se pare ca nici unu nu stie ce era cu acea suspensie

Comment

Originally posted by cos_min_i View Post
                      @grecu_28golan -razi tu razi dar se pare ca nici unu nu stie ce era cu acea suspensie
                      ce avea acea suspensie???

Comment

-La ce anume te referi Cosmine? ce este cu suspensia mai exact??
                        Hai cu pozele Goe odata!! OFF -ROAD !!!!
                        sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
                        Simply Stance

Comment

-La ce anume te referi Cosmine? ce este cu suspensia mai exact??
                          Hai cu pozele Goe odata!! OFF -ROAD !!!![/QUOTE]

maine ca sunt plecat din bucuresti si nu am cum sa le descarc ca le am pe telefon...

Comment

nu stiu daca s-a remediat problema ,dar arcurile nu prea se intelegeau cu amortizoarele

Comment

Originally posted by cos_min_i View Post
                              nu stiu daca s-a remediat problema ,dar arcurile nu prea se intelegeau cu amortizoarele
                              nu stiu de unde ai tu aceasta parere dar tin sa te contrazic...cat au fost la mine a fost testata suspensia la greu din toate punctele de vedere si nu am simtit nimic care sa confirme ceea ce spui tu...

daca stiai asta de ce nu spus de la inceput??? si de ce erai tu interesat sa le iei daca "nu se inteleg bine arcurile cu amortizoarele" ????????

Comment

azi am sapat si am aflat ca s-a remediat treaba ... am vorbit cu actualul proprietar al suspensiei si l-am linistit

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google