Gr 32 bks

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by cos_min_i View Post
    azi am sapat si am aflat ca s-a remediat treaba ... am vorbit cu actualul proprietar al suspensiei si l-am linistit
    parerea mea este ca nu ai procedat cum trebuie...daca vezi o neconformitate a adevarului zici de la inceput...nu dupa ce s-a intamplat "schimbul" (cazul de fata)...pt ca asa ajuti lumea.... nu vb pe urma.....

repet, asta e parerea mea...

Comment

nu stiam daca s-a schimbat ceva din momentul in care am montat eu suspensia ... e in regula acum

Comment

hai ca am venit si cu pozele dupa modificari...
        Attached Files

Comment

pfff fara suparare dar nu-i sta bine asa inalta

Comment

cel mai bun range scos de mine cu doar un plin de logan....
            Attached Files

Comment

abia resestasei CB ,cred
              sigpic

Comment

da fane....i-am resetat computerul cand am iesit din benzinarie si m-am speriat cand am vazut primul range....am zis ca trebuie memorat .))

mishu - fara suparare spatele meu se simte muuuult mai bine si parca sunt mai rapid de cand nu mai merg cu 30km/h prin buc... asta este...trebuie in viata sa mai faci si compromisuri...

Comment

da normal...important e sa te simti bine in masina ta

Comment

ce tare e poza cu km...chiar m-am uitat sa vad ce motorizare ai

masina arata super, pacat de suspensie, dar te cred .. poate schimbi jantele pe unele pe 15 cu balon mai mare si va fi mai ok, parerea mea..bafta
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

asta am zis si eu cand am luat decizia...inca nu m-am obisnuit nici eu cu ea asa inalta...m-am obisnuit in schimb cu confortul...

e pacat de jenti...m-am gandit si la asta...dar nu vreau sa renunt la ele
                      Last edited by goe_64; 11 June 2011, 23:03. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Las ca tot bine e, nu-i exagerat de inalta Super jantele, sa nu le schimbi!
                        Cumpar volan de Duster

Comment

niciodata

Comment

ai rezolvat cu "buba"?
                            sigpic
                            "BRABUS" STYLE

Comment

Felicitari pentru masinuta! O pereche de oglinzi din astea mari, "de MCV", o sa fie mai utile!
                              LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

mateo - nu am avut timp ca am fost numai in petreceri si am uitat ala in giurgiu la cat de ametit eram ...

20mhy - multumesc

gusy - oglinzile o sa urmeze...momentan sunt altele programate..

urmatoarea modificare programata este o plecare la mare... se baga careva??
                                Last edited by goe_64; 14 June 2011, 16:31. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google