If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
de curand masina a primit 2 mochete: una pe interiorul usii portbagajului, iar a 2-a pe spatele banchetei + un portbagaj clean!
maine o sa postez si cateva fotografii cu modificarile respective
nu incerc sa par idiot .. dar intreb si eu... la ce folosesc mochetele din portbagaj?! poate ma luminez si eu cat despre volan e pe...celalalt club un user "instructor" care imbraca volan, maciulie si pune burduf toate de piele la pret modic
prima data nici eu nu am stiut la ce folosesc acele mochete din portbagaj atunci cand le-am vazut prima data aici pe forum, asa ca nu e nici o problema daca intrebi
am ales sa le pun pentru rolul estetic:mocheta de pe usa portbagajului - majoritatea masinilor noi au asa ceva montat din fabrica, iar mocheta de pe spatele banchetei acopera bara aceea de intarire, care din punctul meu de vedere se vede destul de urat.
ca isonorizare fonica nu cred ca au vreo mare influenta, dar fiecare om mai are cate o "pasarica"
nu e rugina, este ce a ramas dupa finisarea stratului de filler. nu stiu cum a reusit sa ajunga pana acolo. oricum, in timpul lucrarii, tot spatele masinii era plin de acea "pudra"
prima data nici eu nu am stiut la ce folosesc acele mochete din portbagaj atunci cand le-am vazut prima data aici pe forum, asa ca nu e nici o problema daca intrebi
am ales sa le pun pentru rolul estetic:mocheta de pe usa portbagajului - majoritatea masinilor noi au asa ceva montat din fabrica, iar mocheta de pe spatele banchetei acopera bara aceea de intarire, care din punctul meu de vedere se vede destul de urat.
ca isonorizare fonica nu cred ca au vreo mare influenta, dar fiecare om mai are cate o "pasarica"
si te uiti asa des in portbagaj? sau mergi cu el deschis? iti dai seama cat praf vor aduna?! care va cadea la inchiderea portbagajului, pe toate cumparaturile de acolo e doar o parere... si e ceva in plus de curatat si aspirat
dar poate in buzau e mai curat. dai in bucuresti ar fi jale in 10 zile
Last edited by B997NDL; 5 October 2011, 15:17.
Reason: Automerged Doublepost
da, intr-un fel ai dreptate. nici in bz nu e prea curat, dar parca nici tablele alea goale nu aratau prea bine.
si pana la urma daca o sa am probleme cu ele, o sa le dau jos
da, intr-un fel ai dreptate. nici in bz nu e prea curat, dar parca nici tablele alea goale nu aratau prea bine.
si pana la urma daca o sa am probleme cu ele, o sa le dau jos
Last edited by mihai.85; 5 October 2011, 16:43.
Reason: Automerged Doublepost
cred ca te referi la dunga pe care am incercuit-o cu rosu in poza de mai jos. daca despre ea era vorba, este reflexia cladirii din spatele meu
poza este facuta cu telefonul, asa ca...
dar in realitate nu se vede nici o dunga. eu personal sunt super-multumit de cum a iesit clean-ul!
avand in vedere ca trebuie sa vina iarna, ieri mi-am facut timp si am reusit sa-mi montez incalzirea in scaune.
tin sa multumesc lui vyp75 (de la el am cumparat setul complet de incalzire) si lui crististreulea, deoarece mi-a fost de mare-mare ajutor tutorialul facut de el!
daca aveti posibilitatea, va sfatuiesc sa va montati incalzire in scaune, pentru ca face toti banii!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment