merci
se intapla ca acel ambi pur sa fie si de durata ? Ca am mai patit'o cu unele care se terminau in 2-3 zile
se intapla ca acel ambi pur sa fie si de durata ? Ca am mai patit'o cu unele care se terminau in 2-3 zile
) cu motorul de 1,4 .. (asa cum il considera unii si de altfel si eu aveam o parere "slaba" fata de el, da sunt multumit de el in momentul de fata) , am condus mai sportiv sa ajung mai repede acasa intram cu a 3-a in depasiri mai la musteata fara nici o problema, chiar mam jucat cu un tip cu un sharan... iar cu a 4-a il tineam 90-100-110 dupa care urma a 5-a. am masina de 1 luna si 2 saptamani dupa cum bine stiu unii dintre colegii de pe forum si innainte am avut un polo 1.9 sdi (o mica paranteza) si drumul asta de brasov a fost primul drum mai lung care lam facut de cand treaba cu loganu si sincer nu ma dezamagit PAREREA MEA.. cine stie altii.... si crede'ma ca, cu polo nu imi era frica ca ma lasa in depasiri si sincer NICI CU LOGANUL de 1.4-- si di nce am "dedus" eu din acest "mers" am ajuns la concluzia ca , daca tot vrei ceva performanta de la 1.4 trebuie condus putin mai sportiv in momentele cand vrei performante (spre ex , sa schimbi la 3,5-4 mii de ture in loc de 2,5-3 mii..)We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment