Loganul Meu Platinat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Revin cu citeva fotografii dupa vopsirea spoilerului fata . Ce parere aveti? Va place diferenta?
    Attached Files

Comment

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Arata mult mai bine cu barile vopsite, insa mare atentie la parcari.

Comment

Frumos loganu.
        Km multi fara probleme !
        Poate ne vedem pe strada eu sunt din Petrila.
        http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

dc nu ai vopsit si spoileru spate,cand l-ai vopsit pe ala din fata?
          God is my copilot

Comment

arata mai bine cu spoilerul vopsit,si husele sunt foarte faine.

Comment

Spoilerul fata l-am vopsit pe CASCO si a costat in jur de 500 RON , pentru partea din spate mai astept ca n-am atatia bani pentru asa ceva deocamdata.

Multumesc ptr. aprecieri ..promit poze noi cu aparatorile cromate la oglinzi , faruri si manere de usi. Sa auzim numai de bine.
              Last edited by daniberila; 2 January 2009, 18:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Revin cu poze recente si ultime modificari(jante)..cam tirziu dar...oricum..am revenit!
                Attached Files

Comment

S-a le stapanesti sanatos si ai grija de ele,bafta.

Comment

asteptam si bara spate vopsita :>

Comment

Fainuta masina,(jantele, husele) dar, parerea mea, mai bine vopsesti oglinzile si manele in culoarea masinii decat cromul acela! Vopseste si bara spate si e beton masinuta!
                      Parerea mea!
                      Numa' bine!
                      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Dc nu ai vopsit si bara din spate pe casco o zgariai si se rezlva la fel am vrut sa fac si eu cand am schimbat bara din fata pe casco dar am zis ca ca arata mai bine si cu negru!

Comment

Salut , frumos logan .. am si eu intrebare , cat ai dat pe huse si de unde le-ai luat ? eu ma chinui de ceva timp sa caut niste huse care sa vina bine pe masina dar nu am gasit nimic calumea

Comment

Originally posted by lau_swat View Post
                            Nu mai pleca urechea la cei ce zic ca 1.4 e nu stiu cum si 1.4 nu stiu ce, e un motor foarte ok, si eu tot 1.4 am si sunt foarte multumit, intr-adevar trebuie dusa in ture daca vrei mai multa performanta dar nu ii strica din cand in cand sa-i mai "dai in gura", se mai curata injectoarele... Multa bafta.
                            fieare dupa buget dar daca ala de 1.4 merge ce ai zice de un 1.5 dcI 85 cp + resoftare ala cum crezi ca ar merge? 1.4 nici nu merge k-lumea si consuma si cam mult.
                            in rest bafta in condus

Comment

si eu sunt de aceeasi parere cu sibianul...nu prea da bine cromul ala cu culoarea gri a masinii...ar merge sa le faci tot in culoarea masinii

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google