Ct-84-msh

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu am cumparat-o ieftin...adica 3000 euro...de la cineva cunoscut...carte service si toate cele...

Nu ma ajuta nimeni cu mp3 de masina ...hai fratilor....
    Last edited by mushu; 21 January 2012, 01:06. Reason: Automerged Doublepost
    Nu te baga in lumea drogurilor…..suntem si asa destul de multi

Comment

Uite un player care nu este mult mai scump, dar e mult peste cele enumerate de tine.

Comment

pai....cu ce e mai bun....ca nu vad....ce face asta face si kdx30 deci...cu ce e mai bun...
        uite specificatiile
        JVC KD-X30
        Feature
        • MOS-FET 50W x 4
        • 24-bit D / A Converter
        • Ready for Bluetooth ® Wireless Technology
        • Front USB Port (MP3/WMA)
        • AUX Input x 2 (Front / Rear)
        • MP3/WMA Compatible with ID3/WMA Tags (USB)
        • RDS (Radio Data System)
        • HS IVI tuner
        • Radio-hour
        • Memory Backup
        • 3-band parametric iEQ
        • Easy EQ
        • Source Link EQ
        • Loudness Control
        • High Pass Filter / Low Pass Filter
        • 2.5 V line and subwoofer output level
        • Linieudgangsbøsninger (RCA) (Rear / Subwoofer switching)
        • Subwoofer regulation
        • Separate brightness control
        • Auto Dimmer
        • Beep Tone
        • Steering Remote Control
        Last edited by mushu; 21 January 2012, 02:47.

Comment

Vezi ca are The joker la vanzare un mp3 pioneer f bun si la un pret mai mult decat decent, ca specificatii este mult peste cele enumerate de tine, bafta.

Comment

Nu are usb...si nu cred ca e un model recent...e vechiut...nu il pot pune in aceeasi zona cu ceea ce vreau eu

Comment

Salut...faorte super masina ta si spor la modificari

Comment

Ms mult....ma chinui sa primesc ceva pareri leghate de ce mp3 sa pun pe ea din cele 3 si vad ca toata lumea imi zice altceva.....
                Intre timp are 135.000 km ....tehnic impecabila...estetic la fel...abia astept sa ma hotarasc de naiba ii iau

Comment

Am auzit cum suna cel propus de mine si are in plus inca o iesire RCA fata de cel propus de tine.

Comment

Ok eu nu spun ca nu e ok....doar ca inca o iesire rca nu ma ajuta ...ca nu pun statie pe boxe...iar in rest la specificatii e absolut la fel...aceeasi putere si setari...deaia zic ca banuiesc ca sunt foarte la fel ...diferenta de pret probabil o face mecanismult cd si un rca...ma bucur daca zici ca se aude bine ....
                    Ms de interesul afisat....sa inteleg ca ai merge pe Jvc

Comment

Da as merge pe jvc. Ce e mai important (HPF. egalizator parametric...) le au ambii. Cea de a doua iesire rca te ajuta cand vrei sa-ti amplifici si boxele, care chiar si daca acum nu il ai in plan, pe viitor s-ar putea sa te razgandesti. Ce faci daca nu mai ai inca o iesire rca? Schimbi din nou playerul. Dintre playerele ieftine, asta mi se pare cea mai buna afacere. Poate un Clarion la 400ron ar suna mai frumos, dar care la difuzoarele tale, fara filtre si amplificator nu s-ar simti. Si nici pe de parte nu ar fi asa dotat ca astea.

Comment

frumoasa masina...eu as alege blaupunkt madrid:> bafta
                        MY CLA

Comment

/ Radio CD Player cu USB,MP3,AAC si WMA (model 2011) Putere 4 x 50 W (MOSFET), 4 x 30 W RMS Port USB compatibil USB 1.1/2.0 p panou frontal Intrare auxiliara pe panou frontal 1 preout stereo (RCA

dai un ban da stai in fata
                          Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Sincer nu pot depasii 350 ron de nici o culoare....personal imi place Jvc cu are iluminarea merge cu interiorul meu ...adica leduri albe cu albastru asa am si bordu si consola...boxe vreau doar sa mai iau un set aftermarket sa am ceva mai mult tweeter si din spate....boxe de putere mare nu cred ...am altele de bagat banii....
                            App PrEsTiGe sunt curios de ce ai alege Madrid....chiar ma intereseaza asta....
                            kubala7 aceeasi chestie ...nu prea ma incanta pretul ...nu ca nu ar merita...dar depaseste bugetul si asa vai steaua lui

Comment

tu le vrei numai pentru usb? eu ti-as recomanda 3 cd-palyeruri blaunpunkt buenos aires blaupunkt atlanta si blaupunkt madrid am auzit doua dintre ele si mi-ai placut foarte mult,arata si foarte bine si se aud la fel buenos si atlanta au 2 canale fiecare/madrid are 4 si in plus madrid are usb dak vrei ceva pt bass ia buenos ambele sunt la 300 lei madrid la 380 La cele propuse de tine nu ma bag ca nu le-am auzit si nu imi pot da cu parerea...akm decizia e a ta ...bafta
                              MY CLA

Comment

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Pla...r/DEH-2300UBB/ si e scula pioneer n-ai ce zice

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google