Bv 21 cdc

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by logan21cdc View Post
    La cat e taxa de inmatriculare...
    Uitasem că trăim în România, Mea Culpa...

    Comment


    • Probleme in paradis!
      De la ultima repriza de ploi am simtit in masina un miros urat, mai ales dimineata cand plec la serviciu. L-am pus pe seama ca nu am facut curat de ceva vreme (tot din cauza vremii) si miros presurile si mocheta. Dar, surpriza! Acum doua zile m-am apucat sa fac curat si cand am ridicat presurile am constatat cu stupoare ca e uda mocheta sub ele. Am facut sapaturi si am dat mocheta la o parte si ce am gasit sub ea nu va spun. Toata pasla care se gaseste lipita de mocheta si sub profilele de polistiren din fata era fleasca si mirosea de iti muta nasul. Am verificat chederele sa nu intre pe acolo, dar nu intra adica am dat cu jetul pe masina, la usi si nu intra nici un strop. Dar cand am dat pe sub masina am vazut ca intra iar, adica se vede pe podeaua masinii. Am vazut ca pe podea sunt niste dopuri negre, ma gandesc ca intra pe la ele. Oare asa e? Ati mai auzit de problema asta? Ma gandesc sa le izolez cu silicon, dar vremea e naspa de lucrat acum si ma gandesc ca lucrez degeaba. Va rog sa ma ajutati cu vreun sfat sau idee.

      Comment


      • uita-te la nivelul antigelului si o sa ai o surpriza, asa am patit si eu. insa atunci cand dai pe clad nu da un miros urat! mi-e mi s-a spart caloriferul de caldura de sub bord si era antigel in masina ca lumea. nu-mi dadeam seama insa atunci cand am dat drumu la caldura mirosea a caine ud.

        Comment


        • Am verificat nivelul de antigel si nu sunt probleme. Oricum multumesc pentru informatie. Cand pornesc caldura nu se simte miros urat sau altceva. Iar despre partea cu apa e in felul urmator: cand am descoperit ca e ud presul pe dedesubt am verificat mocheta si efectiv mustea de apa, adica atunci cand am apasat pe ea era ca buretele plin de apa. Am ridicat-o si am scos pasla de dedesubt care era plina de apa. Iar asa fara mocheta cand am dat cu apa si am mers prin niste balti am vazut ca era iar ud pe jos. Deci banuiesc ca pe la dopurile alea, ca alte gauri nu sunt.

          Comment


          • Da atunci e posibil, eu am patit cu antigelul si la fel baltea in masina fara nicio exagerare. Pentru ca mi-a trebuit ceva timp sa descopar pe unde pierd antigel!

            Comment


            • A venit iarna......... In sfarsit!
              Attached Files

              Comment


              • Chiar aşa motiv de bucurie este pentru tine?

                Comment


                • In sfarsit ? Sa intelegem ca erai nerabdator sa vina ? .... Abia e inceputul , la ce anunta astia la meteo ....

                  Comment


                  • @emilemy: Pentru Galaţi am văzut că este anunţat chiar cod portocaliu.

                    P.S Pentru Braşov este doar galben...

                    Comment


                    • Bucuria mea se datoreaza copilului care e in vacanta si pana acum nu prea semana a vacanta de Craciun, mai mult de Paste. In rest d.p.d.v. al serviciului era mai bine cum era acum doua zile. Pentru mine zapada imi place de la Mos Nicolae pana la Sf. Ion, maxim pana la sfarsitul lui ianuarie, dar din pacate in Brasov putem avea surprize si in aprilie.

                      Comment


                      • Probleme in paradis. Azi pe drumul catre minivacanta de 1 mai s-a produs beleaua. La Ciorani deodata in mers a inceput sa pacane motorul. Banuiesc vreun injector blocat sau distributia sarita. Deci vacanta s-a cam dus, astept platforma sa o duc la Brasov la doctor.

                        Comment


                        • Ciorani de. Prahova?
                          My Ride ! B - 29 - TmT

                          Comment


                          • Sincer îmi pare rău de ce ai păţit.
                            Îţi doresc să nu fie ceva grav.
                            Multă baftă!

                            Comment


                            • Originally posted by logan21cdc View Post
                              Probleme in paradis. Azi pe drumul catre minivacanta de 1 mai s-a produs beleaua. La Ciorani deodata in mers a inceput sa pacane motorul. Banuiesc vreun injector blocat sau distributia sarita. Deci vacanta s-a cam dus, astept platforma sa o duc la Brasov la doctor.

                              Ce moment si-a ales si masina sa se strice...
                              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

                              Comment


                              • Da Ciorani de Prahova. Chiar nasol moment. De marti in colo vedem ce are si mai ales cat costa distractia. Multumesc tuturor pentru vorbele bune.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google