Viteza maxima dupa remapare e aceeasi 160 sau se duce mai mult?
Loganu meu! MKR-ul
Collapse
X
-
Si ai observat vreo diferenta cu jentile pe 16" si anvelopele mai mari 205/50/r16 fata de cele de fabrica stock,adica masina accelereaza mai greu...ii scade demarajul,franeaza mai bine mai prost..adica scade distanta de franare sau creste,sta mai bine pe curbe,etc.?
Comment
-
anvelopele stoc nu le recomand la nimeni...scapati cat mai repede de montane ;) si kormoran .Am avut pana ..si am umblat o zi cu rezerva...cand am pus frana...un scartait de ala am zis ca am rupt pedala.Cu gumele celelalte abia daca se aude scartaitul...plus ca am ABS ar trebui sa nu scartaie mai deloc
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
@Cristi_XP eu am avut Barum Briliantis si am fost destul de multumit de ele si acum le mai am ;)
Ce ziceti e ce mi-a trecut prin bibilica pt bad boy look ? Azi ma duc sa-mi fac. Pareri plzAttached Files
Comment
-
Nu stiu,eu am zis din proprie experienta despre montaneOriginally posted by GLDexTerCristi ce parere ai de MICHELLIN-urile cu care vine PRESTIGE-ul ??
Apropo la ABS nu stimti ca se zbate pedala sub talpa cand o calci sanatos ???
,un prieten avea michellin pe ambition si le lauda 
Cand o calci tare pedala de frana parca ai rupeo
asa se simte...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
@ALL Gata cu offtopicurile pliz ca n-am nici Michelin nici ABS so
don't care
@SUPERCAR neaah sincer acum crec-o sa intre aer ca la grila stoc aia zdrentze oricum sapt viitoare montam intercoolerul ;)) tada dadadada si cu putin bulan sapt asta si amortizoarele BILSTEIN
Comment

Comment