Super masina ta ,pt capota ,plafon si porbagaj in culoarea negru a trebuit sa treci in talon?
Logan Din Satu Mare
Collapse
X
-
-
-
Hop 2 poze cu masina ....
Comment
-
Misto "aratarea"
, dar ca si parere...numarul sta mai bine la ocul lui!(doar o parere)
Bafta!
Comment
-
Am pregatit masina, luni am programare la dacia-servis pentru vopsit aripi spate,interior portbagaj si ceara....
Comment
-
incearca sa muti filtru in partea stanga ...e mult mai rece aerul acolo si plus de asta loc ai din belsug ...din cate vad nu ai AC ..eu acolo il am pus ... (o poza e la mine in album ca idee.. )Originally posted by spark88 View PostMultumesc....
Aveti vreo idee cu ce as putea izola teava de la admisie?Azi am dat jos filtrul de aer ca sa-l curat si am observat ca tare se incalzeste............
Scuzati motorul murdar.....sunt poze vechi"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
mc_alienu: mersi, cam asa as vrea sa pun si eu filtrul in partea stanga, inca nu styiu cum sincer, poti sa pui poze pe thread sa vad cu e montat la tine...mersi
Logan 4 ever: unul din aripi e tras in parcare(asa am gasit masina),oiar cealalta aripa e ruginita, interiorul la portbagaj ruginit la fel...
Comment
-
momentan nu am decat o poza din care nu prea se vede bine ...maine daca vrei mai atasez cateva poze ...
furtunul e de la un fiat ...sa nimerit ...si la cot mai trebuie izolat un pic ...Attached Files"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment

Comment