If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am inteles asta dar aia ii vezi chiar asa de prosti sa nu-si dea seama?! mai are si 24 de ani... daca venea un mos ca mine, la 46 ,poate mai credeau ca nu ti-ai inscenat vandalizarea si rca-ul ia mai mult pe considerent de varsta
Ce nu inteleg eu, e de ce va bateti voi capu cum si-a vopsit omul masina?
Arata bine masina vopsita asa,imi place,dar zicea colegul nostru MVP cateva idei care ti-ar schimba radical masina...Bafta!
exact FloNZN! am luat numere de tel si azi o sa ma duc la bucuresti sa ma interesez de xenon. nu stiu dak e scump 900lei faruri cu angel eyes, lupe si tot tacamu'. am vazut ca e complicat si dpdv legal cu kitu asta de xenon. sambata sper sa ii pun folie pe geamuri si jante poate o sa le achizitionez dar o sa le pun cand vine vremea cauciucurilor de vara.
Ce nu inteleg eu, e de ce va bateti voi capu cum si-a vopsit omul masina?
Arata bine masina vopsita asa,imi place,dar zicea colegul nostru MVP cateva idei care ti-ar schimba radical masina...Bafta!
pt ca vrem sa invatam si noi. crezi ca mi-ar strica un vopsit total?! mai ales ca vreau sa-i schimb culoarea
dak ai inclus la polita casco acte de vandalism... te certi cu cineva in fata blocului, o zgarie (toate elementele tre sa aiba semne pe ele) apoi suni la politie si tre sa te asiguri ca la service face plata firma unde ai casco (sa nu ramai cu ea prin service) dar dak vrei sa schimbi culoarea tre sa mai dai niste bani pentru vopsirea interioara a pragurilor si alte cacaturi... vreo 10mil era la mine ca am vrut alb+negru ) dar m-am razgandit de banii aia
multumesc pt pont! problema e sa gasesti pe cineva pe care nu-l deranjeaza sa aiba dosar penal pt distrugere bunuri. politia te intreaba pe cine banuiesti
aveti grija cu ponturile astea ca se considera infractiuni si de regula se sanctioneaza pe forum. discutati pe privat ponturi de fentat polite casco sau alte 'ilegalitati' din astea.
pune te rog mai multe pozne, ca numai cu o floare nu se face primavara
Masina e deosebita, chiar da bine amestecatura asta de culori . Cum au spus si colegii mai sus intai arcuri si dupa aceea jante ca deocamdata ii sta bine si cu aceste capacele.
Numai bine si spor in continuare la tot ce ti-ai propus!
nu consider "pont". eu am povestit cum s-a intamplat si ce am facut sa o vopsesc asa... in weekend sper sa ii pun folie pe geamuri si apoi o sa mai pun niste poze :P
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment