Logan 1.6 16v TAXI(in Devenire)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu inteleg pe unde a umblat masina asta de ii asa murdar motoru...al meu de 4 ani ii si are foarte foarte putin praf pe la motor si nu l-am curatat niciodata...oricum nu conteaza asta conteaza sa mearga
    MY CLA

Comment

eu spal aproape saptamanal motoru poate nu chiar saptamanal dar il spal tata.nu ma joc dar si merge motoru.
      Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

spalal in fiecare zi, poate va merge mai bine !
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

eu nu l-am spalat in viata mea cu apa doar l-am stres cu carpa uscata si arata chiar bn ...nu ii indicat sa speli motoru!!!!!!!! cu atat mai rau sa il speli asa des...
          MY CLA

Comment

Originally posted by tvstar1 View Post
            eu spal aproape saptamanal motoru poate nu chiar saptamanal dar il spal tata.nu ma joc dar si merge motoru.
            Din ce spui tu reiese ca daca nu speli motorul inseamna ca nu va merge bine.
            "nu ma joc dar si merge motoru"

Comment

Spala-l si dupa finalizare sufla-l cu aer , dai cu spray contact la toate mufele care ai acces si nu vei avea probleme ! Dar sa nu devina o obisnuinta !
              sigpic Adevarul trebuie sa se impuna fara violenta !

Comment

Am stat mai bine si m-am gandit si inca nu l-am spalat. Mai astept pana se mai incalzeste afara.
                Apropo a cumparat cineva de pe okazii.ro pana acum piese originale Logan? As vrea sa cumpar distributia( am gasit la cineva cu 310 originala)

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google