AG 94 DYN My Red Passion

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Multumesc de aprecieri baieti , da sa spunem ca incet incet incepe

Am montat si cremalierele de usa de metal , cica ar fi de PH2 , astazi am fost un drum mai lung cu masina si pot spune ca se comporta extraordinar , le recomand la toti utilizatorii si posesorii de Logan PH1 , nu se mai aude in masina absolut niciun zgomot , am montat si chederele suplimentare la usi , o sa atasez si niste poze .
    Attached Files
    Be The One , Not Anyone !

Comment

salut zimi te rog de unde ai luat chederul
      Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
      Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
      Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia

Comment

Salut , chederul l-am cumparat de la Tehnodinamic din Mioveni , il au la rola de 100 m si costa 2.50 Ron/m , dar bineinteles ca vand si la metru , nu doar la rola

Comment

Thejock3r cred ca se referea la "tunning" in sensul rau, cred ca se referea la grila cromata ... si parerea mea este ca mai bine arata cu ea neagra, sau sa pui plasa ... oricum e alegerea ta... bafta
          Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Nici inainte nu era neagra , bara este vopsita in culoarea caroseriei. , dar ma rog fiecare avem gusturi diferite .

Comment

dar tu inainte sa scimbi alea la usa ce ai avut ? ca vad in poze ca-s terminate...sau e vaselina aia?? eu am schimbate de ceva timp dar se aud si astea , la ce drumuri am mers
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Originally posted by Tudor View Post
                dar tu inainte sa scimbi alea la usa ce ai avut ? ca vad in poze ca-s terminate...sau e vaselina aia?? eu am schimbate de ceva timp dar se aud si astea , la ce drumuri am mers
                Cum sa fie terminate daca sunt noi ? Aia este vaselina .
                Inainte le-am avut pe cele originale ale masinii cele cu bucsa de teflon , astea nu au cum sa ajunga ca alea pentru ca bucsa este turnata si este metalica .

Comment

nu o sa ajunga ca alea, dar se vor roade si tot va scartaia la denivelari, spun din experienta..dupa vreo 2 ani si ~ 16-17 000 km au inceput
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Originally posted by 94DYN View Post
                    Multumesc de aprecieri baieti , da sa spunem ca incet incet incepe

Am montat si cremalierele de usa de metal , cica ar fi de PH2 , astazi am fost un drum mai lung cu masina si pot spune ca se comporta extraordinar , le recomand la toti utilizatorii si posesorii de Logan PH1 , nu se mai aude in masina absolut niciun zgomot , am montat si chederele suplimentare la usi , o sa atasez si niste poze .
                    Mi se pare o idee buna chiar o sa caut prin Vrancea sa iau si eu sa pun pe masina !

Comment

Originally posted by Tudor View Post
                      nu o sa ajunga ca alea, dar se vor roade si tot va scartaia la denivelari, spun din experienta..dupa vreo 2 ani si ~ 16-17 000 km au inceput
                      Pai daca ar tine 2 ani as fi multumit , le-as schimba din nou si tot asa as face la fiecare 2 ani
                      Oricum din alea de au fost inainte pe masina nu se mai fac si nu as mai pune , sunt de proasta calitate .

Comment

Sa mai urc si eu cateva poze pe aici
                        Am cumparat pasla fononim si am lipit-o cu prenadez pe toata suprafata pavilionului .
                        Dupa ce am terminat am tras masina langa a unui vecin , are tot Logan , ambele la umbra , am pus un termometru la el in masina si dupa 10 minute termometrul indica 38 de grade , pe urma l-am mutat la mine , dupa alte 10 minute de asteptare ne-am uitat si erau 32 de grade , diferenta destul de mare .
                        Ma declar destul de multumit de schimbarea produsa .
                        Attached Files

Comment

La 2 luni de cand a fost cumparata am reusit sa montez si eu lampa in torpedo si butoanele pe usile din spate , au fost legate de cele din fata .
                          Attached Files

Comment

e frumoasa masina, dar sincer o strica grila aia cromata din fata, mai bine o dai jos.
                            sigpic

Comment

Spune-mi te rog de unde ti-ai luat chederul ce l-ai lipit unde calca usa cand se inchide si de cati metri ai avut nevoie.
                              E ceva mai special, cum l-ai lipit? Ce sa cer la magazin?

Merci
                              Cumpar volan de Duster

Comment

Chederul l-am cumparat de la un magazin de piese auto din Mioveni , se vinde la metru , am luat 10 - 12 m si mi-au mai ramas in jur de 5 m , am dat pe tot 40 Ron .
                                Pe spate are el o banda care lipeste , treaba usoara

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google