AG 94 DYN My Red Passion

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ieri am imbracat si volanul , este un material gen piele sintetica , perforata .
    Attached Files
    Be The One , Not Anyone !

Comment

arata foarte bine volanul, arata si mai bine daca ata cu care ai cusut pielea era rosie sa fie in ton cu maciulia de la schimbatorul de viteze, spor la treaba in continuare.
      sigpic

Comment

Da , ai perfecta dreptate referitor la ata rosie , dar acea ata cu care a fost cusuta a venit in cutia imbracamintei si am zis sa o folosesc ca poate este mai buna .

Comment

Sambata au venit si senzorii de parcare , foarte multumit de alegerea facuta .
          Attached Files

Comment

cat te-a costat pasla??si de unde ai luat-o?dar senzorii?
            sigpic

Comment

Pasla am luat-o din targ , am dat pe ea cam 50 Ron dar mi-a mai ramas destula si pe senzori am dat 150 Ron .

Comment

cat ai dat pe jante ?si de unde le-ai luat???

Comment

Jantele le-am luat de pe patru(4)tuning din bazar , am dat 900 Ron pe ele , echipate cu tot cu anvelope ( anvelopele nu erau noi ) iar jantele le avea de 2-3 luni , deci aproape noi .

Comment

nu am inteles niciodata rostul senzorilor de parcare..mult spor..vezi ca o incarci cam mult..salutare!!!
                    mi se pare mie sau in prima poza in lateral stanga ai un desen negru pe masina......daca da....nasooool..sper sa nu vad bine
                    Last edited by nairod; 17 September 2012, 10:21.
                    sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

Originally posted by 94DYN View Post
                      Jantele le-am luat de pe patru(4)tuning din bazar , am dat 900 Ron pe ele , echipate cu tot cu anvelope ( anvelopele nu erau noi ) iar jantele le avea de 2-3 luni , deci aproape noi .
                      ok .multumesc

Comment

danutzu_10 , pentru putin , cauta acolo si cu siguranta ai sa gasesti ceva care sa-ti placa .

Comment

de ce ai pus stickerul ala pe lateralul stanga? Sincer nu isi are rostul! Puteai alege ceva mi micut...Daca tie iti place lasa-l , dar nu arata bine... Am vazut ca incerci sa il ascunzi...
                          MY CLA

Comment

desenul acela nu e stiker...din ce se vede.
                            sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

Nu il ascund il am de la un prieten , initial am vrut sa merg cu el sa-l printez mai mare pentru toata capota dar ulterior am renuntat la ideea asta si l-am pus acolo pe aripa din spate , zilele astea o sa-l dau jos pentru ca nici mie nu imi place

Comment

S-a rezolvat si problema desenului , dupa vreo 30 - 40 de minute de munca am reusit sa scap definitiv de el
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google