Sa-ti traiasca loganu Cristi.
Loganul Meu Moldovean
Collapse
X
-
Originally posted by mishu_wrc View PostFrumos, da cum ai facut la tablou de bord sa sa se vada rosu km/h si x100 rot/min??? ca la mine is albastre:p
Comment
-
-
Frumos golan ai crisneg, chiar ai gusturi placute de a aranja golanul....Pe viitor ce se anunta???....Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de multi km fara incidente neplacute
...
sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Originally posted by czika View PostSa o stapanesti sanatos))
[QUOTE=gionik;142270]Sa o stapanesti sanatos, si multi km fara probleme!! FF faina iluminarea!!
si mie imi place...Mai ales seara...Au ce se uita astia la semafoare ;)))
Originally posted by KaTaLyn View PostFrumos golan ai crisneg, chiar ai gusturi placute de a aranja golanul....Pe viitor ce se anunta???....Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de multi km fara incidente neplacute
...
promit ca revin cu poze
Numai bine
Comment
-
Originally posted by czika View PostSa o stapanesti sanatos))
[QUOTE=gionik;142270]Sa o stapanesti sanatos, si multi km fara probleme!! FF faina iluminarea!!
si mie imi place...Mai ales seara...Au ce se uita astia la semafoare ;)))
Originally posted by KaTaLyn View PostFrumos golan ai crisneg, chiar ai gusturi placute de a aranja golanul....Pe viitor ce se anunta???....Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de multi km fara incidente neplacute
...
promit ca revin cu poze
Numai bine
Comment
-
@ sorin_pss:initial am vrut sa postez..Dupa care m-am razgandit si am mai adaugat ceva...Dar prea tarziu...Il postase deja si nu am realizat asta.Sorry
Comment
Comment