Loganul Meu Moldovean

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sa-ti traiasca loganu Cristi.

Comment

Imi place cum ai fauct luminile in bord si luminile de sub bord , Succes !;)

Comment

Sa ai grija de ea , si arata frumos . Apropo : in pasaj suna bestial .
        multa bafta !

Comment

Frumos, da cum ai facut la tablou de bord sa sa se vada rosu km/h si x100 rot/min??? ca la mine is albastre:p
          ...de doi lei :p

Comment

Simplu si frumos, sa il stapanesti sanatos
            fara linkuri externe

Comment

Originally posted by mishu_wrc View Post
              Frumos, da cum ai facut la tablou de bord sa sa se vada rosu km/h si x100 rot/min??? ca la mine is albastre:p
              Mishule....Am fost la baietii de la zexstar.Ei mi=au facut luminile dupa cum am vrut eu.Au iesit bestial...!!! Sunt multumit...Mai putin de partea de la turometru de unde incepe zona "rosie"...! Prb e k nu prea bate a rosu...Ci mai mult a rozaliu...Dar e bine asa.Sunt multumit 99 %
              http://www.loganclub.ro/forum/montez...tml#post273931

Comment

Foarte frumos , spor la tunarit
                http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Sa o stapanesti sanatos

Comment

Sa o stapanesti sanatos, si multi km fara probleme!! FF faina iluminarea!!

sigpic

Comment

Frumos golan ai crisneg, chiar ai gusturi placute de a aranja golanul....Pe viitor ce se anunta???....Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de multi km fara incidente neplacute...
                      sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Originally posted by czika View Post
                        Sa o stapanesti sanatos
                        ms czika...Incerc...E oleaca cam nervos ))

[QUOTE=gionik;142270]Sa o stapanesti sanatos, si multi km fara probleme!! FF faina iluminarea!!
                        si mie imi place...Mai ales seara...Au ce se uita astia la semafoare ;)))

Originally posted by KaTaLyn View Post
                        Frumos golan ai crisneg, chiar ai gusturi placute de a aranja golanul....Pe viitor ce se anunta???....Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de multi km fara incidente neplacute...
                        pe viitor...O supensie sport...D la bilstein....Poate 4 jante care sa-ti ia ochii....Dar saptamana asta neaparat panouri usi in negru mat si lumini la manere deschidere portiere.
                        promit ca revin cu poze
                        Numai bine

Comment

Originally posted by czika View Post
                          Sa o stapanesti sanatos
                          ms czika...Incerc...E oleaca cam nervos ))

[QUOTE=gionik;142270]Sa o stapanesti sanatos, si multi km fara probleme!! FF faina iluminarea!!
                          si mie imi place...Mai ales seara...Au ce se uita astia la semafoare ;)))

Originally posted by KaTaLyn View Post
                          pe viitor...O supensie sport...D la bilstein....Poate 4 jante care sa-ti ia ochii....Dar saptamana asta neaparat panouri usi in negru mat si lumini la manere deschidere portiere si refacuta grila(pun plasa)
                          promit ca revin cu poze
                          Numai bine

Comment

Frumoasa masina Sa o Stapanesti Sanatos multi km fara probleme Bafta!!!!!!!!!!!!

Comment

Cristi, vezi sa nu-ti iei avertisment ca ai postat consecutiv. Kandrrei e cu ochii pe noi ca pe butelie

Comment

@ sorin_pss:initial am vrut sa postez..Dupa care m-am razgandit si am mai adaugat ceva...Dar prea tarziu...Il postase deja si nu am realizat asta.Sorry

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google