Sa-ti traiasca loganu Cristi.
Loganul Meu Moldovean
Collapse
X
-
Mishule....Am fost la baietii de la zexstar.Ei mi=au facut luminile dupa cum am vrut eu.Au iesit bestial...!!! Sunt multumit...Mai putin de partea de la turometru de unde incepe zona "rosie"...! Prb e k nu prea bate a rosu...Ci mai mult a rozaliu...Dar e bine asa.Sunt multumit 99 %Originally posted by mishu_wrc View PostFrumos
, da cum ai facut la tablou de bord sa sa se vada rosu km/h si x100 rot/min??? ca la mine is albastre:p
Comment
-
-
Frumos golan ai crisneg, chiar ai gusturi placute de a aranja golanul....Pe viitor ce se anunta???
....Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de multi km fara incidente neplacute
...
sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
ms czika...Incerc...E oleaca cam nervosOriginally posted by czika View PostSa o stapanesti sanatos
))
[QUOTE=gionik;142270]Sa o stapanesti sanatos, si multi km fara probleme!! FF faina iluminarea!!
si mie imi place...Mai ales seara...Au ce se uita astia la semafoare ;)))
pe viitor...O supensie sport...D la bilstein....Poate 4 jante care sa-ti ia ochii....Dar saptamana asta neaparat panouri usi in negru mat si lumini la manere deschidere portiere.Originally posted by KaTaLyn View PostFrumos golan ai crisneg, chiar ai gusturi placute de a aranja golanul....Pe viitor ce se anunta???
....Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de multi km fara incidente neplacute
...
promit ca revin cu poze
Numai bine
Comment
-
ms czika...Incerc...E oleaca cam nervosOriginally posted by czika View PostSa o stapanesti sanatos
))
[QUOTE=gionik;142270]Sa o stapanesti sanatos, si multi km fara probleme!! FF faina iluminarea!!
si mie imi place...Mai ales seara...Au ce se uita astia la semafoare ;)))
pe viitor...O supensie sport...D la bilstein....Poate 4 jante care sa-ti ia ochii....Dar saptamana asta neaparat panouri usi in negru mat si lumini la manere deschidere portiere si refacuta grila(pun plasa)Originally posted by KaTaLyn View PostFrumos golan ai crisneg, chiar ai gusturi placute de a aranja golanul....Pe viitor ce se anunta???
...
promit ca revin cu poze
Numai bine
Comment
-
@ sorin_pss:initial am vrut sa postez..Dupa care m-am razgandit si am mai adaugat ceva...Dar prea tarziu...Il postase deja si nu am realizat asta.Sorry
Comment

Comment