My Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am prins ideea. Multumesc.

Comment

npc mai am in plan sa schimb bara cu una de mcv,axa came dungile de la logan cup ma gandesc ca da bn albul acela pt ca si mie mi se pare ca e prea mult albastru:P

Comment

bun inceput, tine.o tot asa in continuare si o sa iasa si mai bine decat acum
        sigpic

Comment

se lasa jos jos jos:x forte frumos cati cai ai castigat din soft serpisori si evacuare? ....mie unul mi-ar place un difuzor pentru bara spate

Comment

Ai de viata mea cum arata:O Cate spire ai taiat din arcuri?
            sigpic
            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Da, da, da. Pune dungile LoganCup, ca vor da bine!
              Bafta.

Comment

nu pune logan cup, ai inceput alt stil din ce se vede...eu credeam ca ai reglabila, dar ai h&r ? cate spire minus ? de ce nu faci caderea si pe spate?
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

tocmai a zis dc nu face unghi negativ pe spate! De ce nu citim?
                  Eu zic sa pui o folie albastra pe stopuri si pe semnalizari, lasa negrul ca nu e de ea Nici dungi Logan Cup sa nu pui! Asta e doar un sfat! Tu faci cum vrei Urmareste masinile dela my ride si o sa vezi ce e bine si ce nu
                  MY CLA

Comment

multumesc frumos vad ca imi este recunoscuta munca
                    sincer nu stiu cate spire din arc e taiat da pot sa spun ca are 9 mm pe fata pana la prag si 10 pe spate si 6 pana la bascula cu folia pe stopuri o sa vad multumesc pt sfaturi:P

Comment

primul lucru pe care l-as schimba l-a masina ar fi jentile, din punctul meu de vedere te trag inapoi, nu mai sunt in ton cu masina. ar trebui niste jante mai late pentru a acoperi spatiul dintre roata si aripa, mai ales pe fata .
                      sticherele logan cup sunt mai mult pentru raceri, care nici pe masinile lor nu le mai vezi, asa ca nu plus ca gabori au boala la ele.

bafta

Comment

Arata f bine masina.Nu o tiganii cu dungi logan cup sau alte stikere ca nu isi au rostul pe stilu asta.
                        Ai vrun filmulet cu evacuarea?
                        Galeria de evacuare e facuta la Borla?Sunt curios cum se comporta masina cu ea...
                        AG 16 Y M A

Comment

evacuare e facut al pilot am inteles nu ii fac dungi:P sunt si in cautare de jante :P filmulte nu am o sa fac si il postez:P

Comment

Originally posted by Andrei T View Post
                            Ai de viata mea cum arata:O Cate spire ai taiat din arcuri?
                            Probabil fro' 1 jumate

Cum ai facut camberul pe fata?

Meserie,mai foloseste cate o virgula
                            De la mine ai un minus pentru xenon in faruri stock,te doare la caciula ca-i zapacesti la ochi pe ceilalti participanti!
                            Spor !!
                            sigpic
                            "BRABUS" STYLE

Comment

urmeaza si un set de lupe.
                              Last edited by Soaree; 15 August 2012, 18:31.

Comment

Imi place tare mult masinuta! Inca un Logan facut cu cap. Bravo!

Spor in continuare la tot ce ti-ai propus!
                                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google