If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am prins aseara momentul si am facut niste probe de viteza...135 km/h in tr. a 3-a, 165 km/h in tr. a 4-a... si s-a terminat tarlaua Daca se usuca asfaltul si se mai incalzeste putin, o sa ies la niste probe pe autostrada...
Am prins aseara momentul si am facut niste probe de viteza...135 km/h in tr. a 3-a, 165 km/h in tr. a 4-a... si s-a terminat tarlaua Daca se usuca asfaltul si se mai incalzeste putin, o sa ies la niste probe pe autostrada...
iti dau camera? sa filmezi
fa oglinzile frumoase sa dea bine pe ncd
Buna idee..am uitat de camera ) Vreau sa repet testul cu benzina de 100+ de la OMV, sa vad cu merge; asa ca si camera ta va fi de folos :-P
Rudy, capacele....ce sa le mai pierd ca is gata "pierdute" de cand le-am luat.. capace pe 15' si ceva
Oglinzile de Duster... regret dar nu vor parasi masina Daca vrei ti le dau pe astea albe pe care le am acuma
Nu eram hotarat daca sa vopsesc masina toata alba la primavara sau nu... In urma pataniei de astazi, m-am hotarat sa o vopsesc toata. De data aceasta la o vopsitorie profi. Pentru ca....anul trecut am vopsit lateralele la Roway ( cei din zona stiu despre cine e vorba )...si astazi am avut surpriza sa constat ca-mi sare vopseaua de pe masina... Aviz amatorilor care vreti sa vopsiti masina sau diverse la ROWAY Deva...
Ieri am sarbatorit 85.000 km Nu am apucat sa-i fac poza exact la 85.000..eram in trafic.
cati mai multi km fara probleme,si eu am patito am vopsit bara fata la dacia si dupa o luna mi sa decojit,parerea mea conteaza mult vopsitorul,degeaba ai scule si nu sti sa le foloseti,sper sa gasesti un meserias bun,bafta.
Noile oglinzi sunt aproape gata..am renuntat la colant si le-am vopsit... mai trebuie oglinda ( sticlele ) si semnalizarea Saptamana viitoare, daca permite timpul, le arunc pe masina.
Astazi a sosit si xenonul pentru proiectoare... sper sa termin bara fata saptamana asta
Ma bate gandul sa pun niste lupe in proiectoare..mai studiez problema......
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment