If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cutia de benzinar din ce stiu bate peste 220 ..cu a 5 in limitare (parca asa spunea MCD ..cand a incercat pe dyno)
la 6500 rpm in 5a ai 220 la ora... dupa raportul de cutie in 5a - 33,94,pe bord or fi vreo 240 ...dar daca MCDul a batut in decuplare in 5a fie el si pe dyno... tot respectul )
@razvanypo , parerea mea e sa nu te prostesti cu cutii lungi.Nu vorbim de sute de mii de cai care abia ii pui jos.De la minim 200 cp ai putea sa iti faci deja problema asta,pana atunci o cutie mai lunga te ajuta sa scoti consum bun .Daca nu folosesti masina pentru curse si nu ai target peste 200 cai, nu vad rostul unei cutii de diesel.
Oricum felicitari pentru proiect.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
pai o sa va zic rezultatul vs 2000 16v cand vine caldura dar inca nu am soft si o sa fiu nevoit sa schimb la 4000 de rpm...cat despre intalniri...majoritatea membrilor stiu ce fac si ca nu prea am timp dar promit ca o sa mi fac cand vine caldura pana atunci ma mai gandesc la o surpriza
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment