Intrucat masina s-a vandut, rog un moderator sa inchida acest topic.
Multumesc.
BV 84 TMF - Noul LOGAN - Blue Persan - 0.9 Tce
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Salut,
Cred ca e ultimul meu post pe acest forum (am trecut in "barca" Volkswagen, am luat un Passat Variant 1,4 TSI DSG din 2011). Nu credeam c-o sa ajung sa ma plictisesc de Logan, dar uite ca s-a intamplat
.
Numai bine !
Leave a comment:
-
@Cristi ... nu bat drumul pana in Bucuresti doar pentru atat
@Danny ... cam toti dealerii spun asa, insa, in realitate ei doar ti-o pun in raft fara sa ti-o cumpere ei pentru revanzare. Am incercat la mai multe reprezentante si toti mi-a spus asa.
Presupun ca masina asta va ramane in familie iar o achizitie noua va fi facuta ceva mai la toamna. Pana atunci avem alte prioritati
Merci de sfaturi.
Leave a comment:
-
Poate ar trebui sa incerci la alta reprezentanta! Anul trecut cand am facut un test cu Easy-R dealerul mi-a spus ca se poate sa dau masina la buy-back si diferenta pana la o masina noua!
Leave a comment:
-
Sau poti incerca in Bucuresti sa o dai la buy-back, desi pretul oferit de ei nu cred ca va fi pe placul tau.
Leave a comment:
-
Am discutat la una din reprezentantele din Brasov.
Buy back nu exista - reprezentanta e dispusa sa o tina in vitrina la vanzare. Si cam atat.
Leave a comment:
-
Pai cred ca se scot butoane si se monteaza unde este cazul
Pe cotiera sau pe tunel median
Sent from my iPhone using Tapatalk
Leave a comment:
-
Multumesc stoicanu! Deci sunt puse diferit!
La mine arata asa:Attached Files
Leave a comment:
-
Multumesc Danny,
Inteleg ca se scot butoanele de pe consola si se monteaza pe piciorul cotierei ?
Leave a comment:
-
Daca M.FLORIN nu se supara, sa raspund eu! La cotiera originala nu exista nici o problema cu butoanele geamurilor spate, ele fiind montate pe suportul cotierei. Eu pot sa le folosesc fara probleme din scaunul soferului!Originally posted by Cristin_M View PostSalut ,
O intrebare: ai cumva cotiera, ma intereseaza cum se impaca cu butoanele de la geamuri.
MultumescLast edited by DannyMC; 11 January 2017, 21:43.
Leave a comment:
-
Salut. Am cotiera originala ... dar nu am gramuri electrice pe spate
By phone using Tapatalk and Galaxy S6 EDGE PLUS
Leave a comment:
-
Salut ,
O intrebare: ai cumva cotiera, ma intereseaza cum se impaca cu butoanele de la geamuri.
Multumesc
Leave a comment:

Leave a comment: