Da... bine ai sesizat. Gradele erau in paharul cu ceai 😆😆😆.
Batai de cap nu au fost - am avut o gramada de surse de inspiratie si de documentare multumita colegilor de pe forum.
Am stat mai prost cu timpul decat cu inspiratia. Mi-am propus de mai multe ori sa o montez dar de fiecare data a aparut altceva mai importanta etc etc.
Camera functioneaza si pe softul original insa acolo e nevoi de Clip pentru activare. La menavrus e mai simplu caci activarea e din standard acolo.
In ambele cazuri conectarea se face identic.
Acum sunt pe la vreo 62.000 km.
Merci de urari.
By phone ... using Tapatalk and Samsung S5!
BV 84 TMF - Noul LOGAN - Blue Persan - 0.9 Tce
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ceva este gresit aici, cu gradeleOriginally posted by M.FLORIN View Post(o zi senima, cu 28 de grade afara si cu vant calm )
Sa o folosesti sanatos!! Sa inteleg ca a dat ceva batai de cap. Camera functioneaza pe softul de fabrica sau/si pe menavrus?
App, cati kilometri ai?Last edited by Crs. Sandel; 9 January 2016, 21:19.
Leave a comment:
-
... si ca o noutate a inceputului de an ... de acum avem vizibilitate sporita si la dos ...
Dupa ce am stat cu ustensila in portbagaj mai bine de un an, astazi, profitand de o vreme superba ( o zi senima, cu 28 de grade afara si cu vant calm ), am purces la treaba si am instalat jmecheria.
Nu am apucat sa testez prea insistent insa toate par OK. Am sa revin cu impresii/pareri etc ulterior.
Pana atunci insa tin sa le multumesc tuturor celor care si-au dat osteneala si si-au batut capu pentru a ma ajuta in realizarea acestui proiect - multumiri speciale lui Bogdan (aka T0rque) si Adi Coreboss - omu cu incalzirea in scaune☺☺☺.
Multzam fain.Last edited by 77sky; 9 January 2016, 21:59.
Leave a comment:
-
Ca sa mai stergem putintel praful de pe aici ...
Trei ani si o luna si peste 60.000 km fara probleme.
Pana in prezent gradul de mutumire si satifcatie este multe peste cel scontat in momentul achzitiei.
Merci.Attached FilesLast edited by 77sky; 9 January 2016, 21:58.
Leave a comment:
-
Cat de cat. Este al doilea Logan cu airride din cate stiu iar masina se mai plimba prin Italia... https://www.facebook.com/airridecust...type=3&theater (mai sunt doua poze daca dati stanga-dreapta) .
Edit: si poze mai vechi...
- https://www.facebook.com/airridecust...type=3&theater ;
- https://www.facebook.com/airridecust...type=3&theater .Last edited by aleXpeed; 28 June 2015, 04:22.
Leave a comment:
-
Sa intelegem ca stii masina in cauza?
Leave a comment:
-
Bara este corcitura de Logan cu Sandero. Are si sistem de suspensie pe aer. Oricum, este deosebita.
Leave a comment:
-
Parerea mea e ca a facut o combinatie intre cele doua bari: partea de sus e de Logan, fara emblema si unite foarte bine liniile grilei, iar partea de jos e de Sandero si de asemenea foarte bine integrata. Superba!
Leave a comment:
-
Posibil grila de fata sa fi fost cea de sandero ... bara mi-a lasta impresia ca e de logan.
Leave a comment:
-
Nu. Era bara de logan modificara.
Leave a comment:

Leave a comment: