DSC_0079.JPG
BV 84 TMF - Noul LOGAN - Blue Persan - 0.9 Tce
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Multumesc
... in vitrina, doar ca vitrina este una exterioara iar masina se plimba prin acea vitrina de aproape 40.000 km.
Leave a comment:
-
-
Buna asta cu facebook ..
Se utilizeaza pentru functii suplimentare in combinatie cu alt buton sau acceseaza meniul telecomenzii.
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Leave a comment:
-
Butonul de pe laterala pagerului care are litera f ce face?,sa nu zici ca te baga direct pe Facebook
Leave a comment:
-
Iar drept dovada au si retras acel produs - 5701 responder le - de pe piata. In plus nici macar piese de schimb pentru telecomanda aceea nu se mai gasesc. Cei de la service mi-au spus ca vor pastra acea telecomanda a mea tocmai pentru piese de schimb
Leave a comment:
-
Culmea e că și telecomenzile de la E5 au aceleași funcții, problema e(ra) la user și RTFM.
La Viper nu am înțeles ce a fost în capul lor când au proiectat telecomenzile astea, nici 1way, nici pager
Leave a comment:
-
Am intrebat cu un scop anume, eu pe corsa am avut eagelmaster e5 si avea 2 telecomenzi, una cu si una fara display, cu cea cu display puteam face mai multe chestii, cu cealalta, doar incuiam si descuiam.
Leave a comment:
-
-
@mumus ... functiile sunt stiute de alarma nu de telecomanda. Doar ca in cazul celei cu display primesc mai multe informatii fata de cea fara display.
@ampt ... multzam fain.
Leave a comment:

Leave a comment: