BV 84 TMF - Noul LOGAN - Blue Persan - 0.9 Tce

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mumus
    replied
    Sa o stapanesti sanatos, stie vreo functie in plus?

Leave a comment:

• M.FLORIN
    replied
    Mai de voie, mai de nevoie am fost nevoit sa imi schimb telecomanda bidirectionala de la alarma. Intrucat cea primita initial avea probleme la buzzer (canta doar cand avea ea chef) si cum acel model de telecomanda nu se mai fabrica am reusit, dupa negocieri intense sa primesc de la service o telecomanda noua cu display.
    Una peste alta cei de la Falcon s-au dovedit oameni de cuvant si de inteles si au accepata inlocuirea telecomenzii originale cu cea cu display. In mod normal aceasta telecomanda - ca accesoriu - se comercializeaza la 550 de lei; in cazul meu suma pe care am platit-o (la schimb pentru telecomanda originala) a fost de 200 de lei.

Telecomanda originala:
    2.jpg

Telecomanda cu display:
    DSC_0063.jpg
    Last edited by M.FLORIN; 24 September 2014, 16:32.

Leave a comment:

• vladcosmin
    replied
    Pt ca Audi are lac ceramic,rezista mai bine la zgarieturi.

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    multumesc Florin. pai din toamna o sa am cel putin un drum lunar prin Fagaras, daca e ne putem intalni la o mica poveste, stai linistit ca nu te pun la treaba

la mine a mers de vreo 2-3 ori cu ceara mea la spalatorie pana intr-o zi cand baietii mi-au spus ca nu mai pot sa-mi dea cu ceara mea pentru ca exista camere de supraveghere in incinta spalatoriei iar sefa a vazut "ce au facut" si le-a interzis acest lucru

ce ma intriga pe mine putin e faptul ca audiul Q3 al sefei care e spalat de aceeasi angajati amatori, ca sa fiu bland in exprimare si cu aceleasi produse, are vopseaua impecabila, fara panje de paianjen, zgarieturi fine etc si a mea a capatat cateva..si tot cu aceleasi carpe folosite pe cine stie cate masini inainte o sterg si pe a ei...iar masina aia e spalata cel putin o data la 2 zile, deci chiar daca e mai noua, are mai multe spalari la activ decat a mea)
    Last edited by Guest; 31 August 2014, 14:15.

Leave a comment:

• PRESTIGE
    replied
    Tot mai multe bunatati adaugi la arsenal! Imi place!

Leave a comment:

• M.FLORIN
    replied
    Inainte de a raspunde si eu, pot spune ca ... important e sa iti doresti, restul vine de la sine
    Pe scurt spus eu unul am descoperit detailingul din intamplare, satul fiind de spalatoriile de cartie, de baietii aia care iti faceau parbrizul luna cu un ziar si niste solutie de geamuri lungita cu apa sau care spalau bine "pielea de caprioara" direct pe ciment si apoi o puneau pe lacul masinii etc etc.

@e.t. - inainte de toate iti recomand cu foarte multa incredere sa iti faci putintel timp si sa citesti cate ceva din cele scrise pe forumul comunitatii pasionatilor de detailing din Romania, respectiv www. detailingclub . ro. Daca vei avea rabdare o sa intelegi singur care sunt etapele unei spalari de calitate, pentru care motiv se face fiecare din ele si in plus ai sa iti dai seama ca si la bloc se pot face minuni. Vei avea nevoie de cateva produse dedicate (nu foarte ieftine i-adevarat dar care insa te vor tine destul de mult timp) si de ceva mai mult timp liber.
    In plus daca vei dori te astept pe la Fagaras (ca doar nu-i asa departe Brasovu ) si putem sa mai detaliem una alta, facem si o demonstratie daca e cazul etc

Mai mult sa stii ca nici eu nu stau la curte - pozele sunt facute la socrii mei acolo unde imi spal masina peste vara (de primavara pana toamna de fapt); stau la bloc in Fagaras ... si mai mult, iarna trecuta am facut si eu proba spalatului in parcare. Nu am sa te plictisesc, insa ca idee, mergeam la o spalatorie de cartier cu solutiile mele, ii rugam sa imi dea cu spuma mea pe masina, o clateam apoi o trageam intr-o parte si ma ocupam singur de ea. Putin sampon fara spumare, o galeata cu apa calda si vre-o doua ore la dispozitie. Operatiunea o faceam o data la doua saptamani (sambata de regula). Deci crede-ma ca se poate daca iti doresti cu adevarat.

Produse pentru detailing gasesti o gramada; important e sa stii ce sa cauti si mai ales unde sa cauti. Multe dintre aceste produse isi pot gasi utilizare si in gospodarie deci nu este un cost exclusiv pentru masina. Spre exemplu, recent, pentru ca aveam nevoie de un aspirator in casa am optat pentru unul pe care sa il pot folosi si la masina. Astfel am cumparat unul cu spalare (injectie - extractie mai exact) cu care ma "distrez" atat prin casa cat si prin masina. Mai nasol e ca a trebuit sa ma distrez si pe la masinile altor prieteni insa rezultatele si satisfactia au fost pe masura.

Si vorba romanului ... restul e can can
    P.S. Nu m-am suparat pentru off-topic.
    Multzam fain.
    Attached Files
    Last edited by 77sky; 31 August 2014, 14:09.

Leave a comment:

• Crs. Sandel
    replied
    Exteriorul nu poate fi curat in conditiile de oras, dar mizeria/praful nu mai afecteaza vopseaua daca masina e data cu ceara.In plus, praful se indeparteaza mult mai usor de pe masina.

Florin, mii de scuze pt off-topic!

P.s. Cu ocazia asta, sper ca v-ati lamurit ca pt a avea o masina ca a lui Florin, trebuie bani pt produse de calitate, timp si mai ales, un spatiu ferit de praf!
    Last edited by Crs. Sandel; 30 August 2014, 23:01.

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    da, ar fi o solutie dar imediat dupa ce e spalata o trag pe margine (la spalatorie) unde imi pot face toate damblalele

asa nu are timp nici sa se puna praful. sa nu se supere florin de offtopicul nostru...

oricum, m-am resemnat asa cu ideea ca exteriorul nu poate fi perfect in conditiile actuale, imi pastrez elanul pentru urmatoarea masina care sper ca nu o sa mai stea afara si astfel va putea fi mult mai bine protejata si ingrijita exterior. la interior nu duce lipsa de curatenie si ingrijire
    Last edited by Guest; 30 August 2014, 22:59.

Leave a comment:

• Crs. Sandel
    replied
    Nu m-ai inteles.In spatele blocului o speli, ii dai cu argila, apoi cu ceara.Dupa toate astea, o muti in fata.

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    da, unde se joaca copii cu mingea si indoaie tabla. prefer sa o am sub nasul meu la mizerie dar sa nu fie infundata

din bucatarie/balcon am vedere exact la ea, ne despart vreo 30-40 de m

in spate nu o pot vedea
    Last edited by Guest; 30 August 2014, 22:46.

Leave a comment:

• Crs. Sandel
    replied
    Cauta un loc de parcare mai retras, mai curat, in spatele blocului.Trebuie sa fie asa ceva langa blocul tau.

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    la bloc e exclus, am nevoie de un spatiu lipsit de praf si alte minuni. masina e parcata la strada, toata ziua trec masini, pana dau eu cu apa, mai trece un autobuz care ridica prafu, mi-l pune pe capota si apoi sterg cu materiale abrazive )
    mai bate un vant ceva.. plus ca in parcare am praf din iernile trecute...iarna se da cu nisip si sare, care dainuie si peste vara, cel putin nisipul pentru ca masinile care vin sa spele spala numai partea centrala a drumului iar toata mizeria se muta pe marginile de langa trotuar, deci iti dai seama ce e
    de unde spal eu masina si pana acasa (aprox 1-1.5km distanta) e timp ca sa se depuna niste firicele de praf. pana seara e un strat fin de praf pe toata masina deja

mai sunt si niste tiganusi care vin sa-ti ceara diverse si nu mai scapi de ei si daca nu le dai, cine stie ce le trece prin cap sa-ti faca la masina...deci operatiunile de intretinere a masinii in fata blocului sunt excluse, cel putin la mine
    Last edited by Guest; 30 August 2014, 22:33.

Leave a comment:

• Crs. Sandel
    replied
    Eu am realizat operatiile astea si la tara, dar si la bloc.Acum, depinde si cat de intens circulata e zona respectiva; la mine intre blocuri e foarte putin trafic, seara si dimineata.

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    stiu, insa pentru asta ar trebui sa am si un garaj sau macar sa stea la curte undeva, intr-un loc ferit de alte masini, praf, etc

momentan stau la bloc, masina e sub cerul liber, lasata printre alte masini cu soferi mai mult sau mai putin simtiti, la care se adauga praf si mizerie din belsug, e o zona intens circulata.

masina lui Florin arata super dar din cate am vazut o mai tine si pe la curte

pana acum am gasit o singura spalatorie care sa fie pe placul meu dar din pacate de vreo 2 luni are nu stiu ce stricat si nu mai merge. in rest toate spalatoriile sunt praf, bomba cu ceas pt vopsea

p.s
    scuze,sunt putin enervat pt exfolierea lacului, dupa ce o fac imi revin

pana acum nu am avut probleme din astea dar masinuta are deja o varsta, cumulat si cu vopseaua de calitate indoielnica de la Dacia, cam la anii astia, 5 ani jumate, incep sa apara mici probleme la vopsea. bine ca exista casco

de fapt, problemele au aparut numai pe partea care a fost relacuita si pe elementele revopsite... pe cele vopsite de fabrica nu am probleme inca...
    Last edited by Guest; 30 August 2014, 22:19.

Leave a comment:

• Crs. Sandel
    replied
    Nu stiu cat de mult sta ceara aceea pe masina, eu am dat cu asa ceva. Dupa fiecare ploaie, apa sta pe masina sub forma de bile, ceea ce inseamna ca ceara e buna.Ca durabilitate, in jur de 6 luni pana la 1 an spun cei de detailing ca ar rezista pe masina.

Acea pasta e DOAR pt zgarieturi.Argila nu indeparteaza zgarieturile, ci acele puncte de murdarie care nu sunt indepartate la o spalare normala.Dupa ce dai cu argila, ceara va avea o "prindere" pe tabla mult mai buna.

Originally posted by e.t. View Post
    nu prea stau sa o frec cu orele, in 10 min e gata toata )
    Vrei sa arate masina ca a lui Florin, trebuie sa "muncesti" mai mult de 10 minute, mult mai mult.
    Last edited by Crs. Sandel; 30 August 2014, 22:08. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google