BV 84 TMF - Noul LOGAN - Blue Persan - 0.9 Tce
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Deci la faza cu buretele pentru curatarea grilei negre de pe bara, mi-ai amintit de J. May(Top Gear) care avea o pensula special pentru curatirea gurilor de ventilatie.
-
... ma rog! Nu stiu de ce ai scris aici despre scartait - nu de alte da a mea chiar nu scartaie. Oricum e bine si asaOriginally posted by MariusTm29 View Postnu va mirati ca scartaie , am vb cu un prieten ce lucreaza in conducere la o firma ce face subansamble ptr dacia iar cei de la dacia le-au cerut sa reduca costul produsului cu 20 % altfel reziliaza contractul , desii costul era si asa foarte greu tinut la acel pret neredus , trageti voi concluzia ce calitate are noul produs si unde se reflecta acel -20%.....
In alta ordine de idei astazi am reusit sa scot la lumina si fagurele de pe grila fata.
Produsele folosite:
DSC_0146.JPG
Munca de chinez batran
DSC_0148.JPG
DSC_0147.JPG
Un 50/50 (inainte si dupa):
DSC_0155.JPG
Si rezultatul final:
DSC_0157.JPG
Leave a comment:
-
De unde vreţi să acopere şi Renault-ul "pierzaniile" grupului (Latitude, Koleos, Laguna, Fluence, Kangoo)
Leave a comment:
-
nu va mirati ca scartaie , am vb cu un prieten ce lucreaza in conducere la o firma ce face subansamble ptr dacia iar cei de la dacia le-au cerut sa reduca costul produsului cu 20 % altfel reziliaza contractul , desii costul era si asa foarte greu tinut la acel pret neredus , trageti voi concluzia ce calitate are noul produs si unde se reflecta acel -20%.....
Leave a comment:
-
Aseara la un suc ...
Alaturi de o surioara mai mare (1.5 - 90 CP); primul logan full option pe care l-am vazut. De altminteri primul logan 2 cu tapiserie din piele vandut in Romania.
Leave a comment:
-
Merci.
Pensul din poza e cea de half inch de la ValePRO. O am si pe ea de inch pe care o folosesc la exgerior.
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Leave a comment:
-
Sa-ti traiasca si sa te depaseasca in pasiunea asta pentru masini!
Pensula este de la Valet PRO?
Leave a comment:
-
Cam asa ceva si fimiu ... e in stare sa doarma in masina. Daca il pune al meu socru in masina lui nu se mai da jos de acolo decat cu forta. Acolo manaca, acolo doarme, acolo ii ducem olita sa faca pipi
etc.
Pensula e una de buna calitate, pana acum nu mi-a lasat niciun fir de par si am folosit-o destul de intens. Oricum pensula era doar un detaliu in pozele acelea
Leave a comment:
-
Cand eram de varsta lui, "reparam" cu tata, diverse chestii mecanice. Dormeam in masina, in drumurile lungi...Si acum imi aduc aminte de mirosul de benzina, de atunci...Originally posted by M.FLORIN View PostCele mai bune pensule pentru detailing
Normal si acum ma atrage mesteritul (parca mai mult decat sa conduc) si apoi sa testez ce am facut...
Incurajeaza-l, dar sa nu devina perfectionist
Pensula...noh, cat de buna ii, nu cumva are si pierderi?
De material
?
Leave a comment:
-
Cel mai tânăr membru de pe forumul LoganClub
Pasiunea şi dragostea faţă de maşini se cultivă de la cea mai fragedă vârstă
Leave a comment:
-
meseria si dragostea de masini se invata de mic
daca-i place lasal
Leave a comment:
-
Cele mai bune pensule pentru detailing
Leave a comment:
-
Să-ţi trăiască feciorul! Până la urmă el este cea mai mare bucurie, restul sunt doar detalii.
Leave a comment:

Leave a comment: