BV 84 TMF - Noul LOGAN - Blue Persan - 0.9 Tce

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dan_Ionut
    replied
    Deci la faza cu buretele pentru curatarea grilei negre de pe bara, mi-ai amintit de J. May(Top Gear) care avea o pensula special pentru curatirea gurilor de ventilatie.

Leave a comment:

• Nairda23
    replied
    Arata bine, felicitari pentru munca depusa, cat timp ti-a luat?

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Rezultat pe măsura pasiunii tale pentru detalii

Leave a comment:

• M.FLORIN
    replied
    Originally posted by MariusTm29 View Post
    nu va mirati ca scartaie , am vb cu un prieten ce lucreaza in conducere la o firma ce face subansamble ptr dacia iar cei de la dacia le-au cerut sa reduca costul produsului cu 20 % altfel reziliaza contractul , desii costul era si asa foarte greu tinut la acel pret neredus , trageti voi concluzia ce calitate are noul produs si unde se reflecta acel -20%.....
    ... ma rog! Nu stiu de ce ai scris aici despre scartait - nu de alte da a mea chiar nu scartaie. Oricum e bine si asa

In alta ordine de idei astazi am reusit sa scot la lumina si fagurele de pe grila fata.

Produsele folosite:
    DSC_0146.JPG

Munca de chinez batran
    DSC_0148.JPG
    DSC_0147.JPG

Un 50/50 (inainte si dupa):
    DSC_0155.JPG

Si rezultatul final:
    DSC_0157.JPG

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    De unde vreţi să acopere şi Renault-ul "pierzaniile" grupului (Latitude, Koleos, Laguna, Fluence, Kangoo)

Leave a comment:

• MariusTm29
    replied
    nu va mirati ca scartaie , am vb cu un prieten ce lucreaza in conducere la o firma ce face subansamble ptr dacia iar cei de la dacia le-au cerut sa reduca costul produsului cu 20 % altfel reziliaza contractul , desii costul era si asa foarte greu tinut la acel pret neredus , trageti voi concluzia ce calitate are noul produs si unde se reflecta acel -20%.....

Leave a comment:

• M.FLORIN
    replied
    Aseara la un suc ...
    Alaturi de o surioara mai mare (1.5 - 90 CP); primul logan full option pe care l-am vazut. De altminteri primul logan 2 cu tapiserie din piele vandut in Romania.
    Attached Files

Leave a comment:

• M.FLORIN
    replied
    Merci.
    Pensul din poza e cea de half inch de la ValePRO. O am si pe ea de inch pe care o folosesc la exgerior.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Leave a comment:

• PRESTIGE
    replied
    Sa-ti traiasca si sa te depaseasca in pasiunea asta pentru masini!
    Pensula este de la Valet PRO?

Leave a comment:

• M.FLORIN
    replied
    Cam asa ceva si fimiu ... e in stare sa doarma in masina. Daca il pune al meu socru in masina lui nu se mai da jos de acolo decat cu forta. Acolo manaca, acolo doarme, acolo ii ducem olita sa faca pipi etc.
    Pensula e una de buna calitate, pana acum nu mi-a lasat niciun fir de par si am folosit-o destul de intens. Oricum pensula era doar un detaliu in pozele acelea

Leave a comment:

• 77sky
    replied
    Originally posted by M.FLORIN View Post
    Cele mai bune pensule pentru detailing
    Cand eram de varsta lui, "reparam" cu tata, diverse chestii mecanice. Dormeam in masina, in drumurile lungi...Si acum imi aduc aminte de mirosul de benzina, de atunci...
    Normal si acum ma atrage mesteritul (parca mai mult decat sa conduc) si apoi sa testez ce am facut...

Incurajeaza-l, dar sa nu devina perfectionist

Pensula...noh, cat de buna ii, nu cumva are si pierderi? De material ?

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Cel mai tânăr membru de pe forumul LoganClub
    Pasiunea şi dragostea faţă de maşini se cultivă de la cea mai fragedă vârstă

Leave a comment:

• vasile 66
    replied
    meseria si dragostea de masini se invata de mic
    daca-i place lasal

Leave a comment:

• M.FLORIN
    replied
    Cele mai bune pensule pentru detailing
    Attached Files

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Să-ţi trăiască feciorul! Până la urmă el este cea mai mare bucurie, restul sunt doar detalii.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google