TM 89 DUL 1.6 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

le-am pus inapoi pe cele stoc...nu am poze

Veniti la intalnire Duminica si le vedeti si voi? ce ziceti?
    Last edited by Dule; 28 November 2013, 15:18. Reason: Automerged Doublepost

Comment

La multi ani lume! cine stie ceva boxe bune, dar sa se auda si basu si inaltele si mediile. Ma refer la ceva gen 40hz - 20.000 khz? NU vreau lada de bass. Astept sfaturi si pareri. Multumesc

Comment

Presupun ca nu doresti de 17 cm, dar cu 13cm nu se poate sa ai vre-o urma de joase. Nici cu cele de 17 cm nu vei avea, pentru ca portbagajul este mult prea mare, doar daca recurgi la difuzoare ovale foarte mari, sau faci incinta pentru cele de 17cm.
        sigpic

Comment

Foooooarte proaste boxele din linkul 2 !
          Sunt aproape ca cele stock de logan...varza !
          My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

[QUOTE=Dule;1535814]le-am pus inapoi pe cele stoc...nu am poze]

Eu zic sa pui Pioneer-ele la loc, nu mai arunca bani pe altele, dar asigura-te ca sunt toate montate pe aceeasi polaritate.
            Pasul 1: Ia o baterie de 1,5 v (AA, AAA nu conteaza de care), cu 1 fir lipit pe una din borne si conecteaza pe rand fiecare difuzor la baterie. Membrana difuzorului se va misca inainte sau inapoi, in functie de polaritatea cu care e conectat la baterie. Incearca in ambele sensuri si alege ca regula, de pilda, ca membrana sa se miste in fata cand pui difuzorul la baterie si insemneaza borna difuzorului care a fost conectata la plusul bateriei, pe rand la toate 4.
            Pasul 2: foloseste-te de faptul ca astia de la Dacia, de bine de rau, au pus fire colorate diferit la circuitele de difuzor din usi si leaga la fiecare difuzor firul de aceeasi culoare la borna insemnata cu plus conform celor de mai sus (si firul al 2-lea la cealalta borna, bineinteles ).
            In felul asta ar trebui sa ai legate toate cele 4 difuzoare in faza, adica pe aceeasi polaritate si nu va mai taia basii.
            Si eu am schimbat difuzoarele stock cu niste Blaupunkturi de 13 cm, dar cu 2 cai si se aud basii f. bine, daca sunt legate cum trebuie.

Comment

Deocamdata...poate sambata o sa ma apuc de ele sa le schimb pe toate si sa pun cum trebuie toate. Se reduc basii daca nu sunt puse bine difuzoarele? Daca da, inseamna ca asta s-a intamplat la mine...

Comment

Da, la orice set de boxe, fie pe 2 canale, fie pe 4 canale, difuzoarele de bass trebuie conectate toate cu aceeasi polaritate pe canalele respective, astfel incat undele sonore sa fie sincronizate in faza, caz in care frecventele de basi se amplifica. Daca pe unul din canale difuzorul de bass este conectat cu polaritate inversa fata de celalalt canal, frecventele de basi redate de acesta sunt in antifaza cu cele redate de celalalt difuzor si se atenueaza reciproc.

Cand eram flacau si muzica se asculta acasa in statii de amplificare stereo cu boxe, nu in casti, prima grija cand conectam boxele la statie era sa le stabilim polaritatea corecta, punand boxele fata in fata la mica distanta intre ele si schimband la o boxa polaritatea legarii cablului la bornele statiei, astfel incat sa se auda basii ca lumea.

Comment

am inteles. Pai sincer, eu ma gandesc ca aia de la Pioneer nu sunt nebuni sa scrie 40hz-20.000hz si ele sa nu aiba nici 70 hz. Oricum se auzeau jalnic. Sper sa le rezolv cum ai zis tu...

Comment

Eu zic ca trebuie sa iasa treaba ca lumea si sa te bucuri de muzica in masina, nu de alta, dar vad ca ai si radio Pioneer, si atata lucru o fi facut si fabricantul, sa-si optimizeze difuzoarele pentru sculele de muzica proprii. Daca le nimeresti polaritatea, musai sa ai sunet de calitate in masina (ma rog, atat cat permite acustica in cazanul asta de caroserie de logan).

Comment

asa ma gandeam si eu...eee...a mea e antifonata...nu mai suna ca un cazan de tuica)

Comment

nah...ce sa zic. Tot asa se aud) Am fost ieri in piata si le-am vandut la cineva care se ocupa cu difuzoare. Tata a gasit niste difuzoare de 13 la Mediagalaxy. Diferenta dintre ei, si Auchan (de unde am cumparat pocnitorile alea) ) este ca la Mediagalaxy poti sa le si auzi inainte sa le cumperi. Voi ce parere aveti despre aceste difuzoare? s-ar auzi bine daca le-as pune pe spate? ms

Comment

Nu te supara, dar tie iti place sa dai singur cu capul de pereti in mod repetat.
                          sigpic

Comment

de ce? crezi ca este aceeasi calitate?

Comment

Dule, daca vrei calitate, mergi tata la Car Systems, sau la Falcon. Lasa supermarketurile si magazinele de rahat

Comment

Car systems dupa parerea mea cam...vorbesc aiurea. Mi-au oferit niste boxe la 200 si ceva de lei si erau cu banda de frecventa de la 70 de hz, apoi eu si la S3-u meu aud mai bine bass-ul decat la alea. Ei mi-au oferit si un tub de bass dar eu nu vreau tub. Orice, dar nu tub) vreau niste boxe de 13 cm care sa se auda bine bass-ul si sa se auda putin mai tare ca cele stoc. Atata am cerut) Trebuie sa ii caut pe net pe cei de la Falcon sa vad ce ofera ei. Ms pt sfat.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google