Din alocalia lu al mic tiai tunat masina ba ?
<--TOYOTA
.
dar la spate mai ai de munca...
.Amortizorul vad ca nu iti arunca tare portbagajul...Deci de aicea deduc faptul ca nu forta lui de impingere iti torsioneaza portbagajul ci faptul ca la inchidere cursa lui trebuie sa fie mai mare...Te-ai bagat in portbagaj sa vezi daca la inchidere mai ramane loc de inchis sau telescopul e inchis la maxim?Am avut si eu telescop montat si l-am dat jos...Dar nu din faptul ca imi torsiona portbagajul ci din cauza faptului ca actuatorul nu mai avea puterea necesara sa deschida portbagajul.Gasesti un filmulet cu ridicarea portbagajului aici . Dupa cum spuneam am renuntat la telescop care sincer sa fiu ma cam incomoda la bagaje...Si am mai torsionat arcurile de la portbagaj...Amandoua.Poze gasesti aici .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment