sunt mandru cu golanul meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• crististreulea
    replied
    tu te iei de SMD-ul meu ma pele?
    e o mega masina, are motor de 1.4 ...

Leave a comment:

• TM80MAT
    replied
    Piele te dau de gol......

Masina lu streulea ) Asta conduce PIELEA .....mai nou ......de cand are Loganu confiscat )
    Attached Files

Leave a comment:

• retro 590
    replied
    Multumesc!

Leave a comment:

• crististreulea
    replied
    1. de la magazin, 3 lei metrul. l-am gasit la magazine auto, dedeman, praktiker
    2.
    Originally posted by crististreulea View Post
    am atasat poze cu codurile acelor ornamente din pastic. le-am luat de la Bleizer, nu mai stiu la ce bani.

Leave a comment:

• retro 590
    replied
    Originally posted by crististreulea View Post
    hmmmm, ia sa vedem ce-am mai imbunatatit intre timp pe la masina:
    - pozele 2 si 3 inca 2 claxoane. daca varianta prestige are claxon biton, insemna ca al meu este triton? pot sa va asigur ca acum claxoneaza
    - pozele 4 si 5 am pus un cheder suplimentar, s-a redus galagia facauta de aer la viteza mai mare
    - pozele 6 si 7 ornamente de plastic intre far si aripa
    Cateva intrebari:
    1. de unde ai luat chederele alea? par functionale
    2.de unde ai luat ornamentele pentru faruri?

Si ceva ce nu mai e intrebare....foarte tare cu claxoanele alea. Claxonezi babele pe zebra

Leave a comment:

• crististreulea
    replied
    apai poti pune si 6 claxoane daca's fara vlaga. puteam sa pun doar unul din cele 2 de pe croma, era chiar suficient. dar eu cum claxonez doar cand este necesar, am considerat ca toate cele 3 vor trezi pe boul care doarme la volan
    nu pun proiectoare ma, nu pun, nu dau 200lei si ceva doar pentru aspect

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    nu vrea sa.si puna proiectoare, de cand tot il bat la cap, nu vrea si pace, e mai ambitios el de fel (cristi, sti de ce)

Leave a comment:

• crististreulea
    replied
    pai daca n-ai intrebat
    uite aici avantajele de a avea plinta http://good-times.webshots.com/album...eRpEO?start=56

Leave a comment:

• ciprianeduard
    replied
    cristi proiectoare nu ai? ... La mine cand am pus pe solenza 4 claxoane ma intreba lumea: " pentru ce?"... dar prietenii stiu de ce....

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    pai si pana acum de ce nu ai zis?
    o iau de la capat weekend.ul viitor

Leave a comment:

• crististreulea
    replied
    pai eu am indoit-o in timp ce o incalzeam cu flacara
    poti incerca si cu un feon industrial sa o incalzesti in timp ce o indoi

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    cristi, am luat si eu o plinta din aia, m.am chinuit de am vopsit.o, etc, etc, etc.
    cand sa o pun, la cult, unde trebuia indoita, s.a spart , plasticul nu erra foarte flexibil
    si am renuntat deocamdata la idee

Leave a comment:

• crististreulea
    replied
    e curatata plinta, exact ca si masina
    nu avem kangoo, dar probabil vorbesti de kangoo-ul de servici al sotiei care are plinta pe ea, deci nu e de pe ea

Leave a comment:

• TM80MAT
    replied
    PIELE !! nu mai bine curatai si tu plinta aia inainte sa o pui ? apropo ii de pe kangoo vostru ?

Leave a comment:

• crististreulea
    replied
    era sa uit, am si plinta noua din plastic moale, sper ca asta sa nu se mai rupa asa de usor. este luata de pe un Renault Kangoo. este mai scurta cu 10cm, dar nu e chiar deranjant
    am atasat poze cu codurile acelor ornamente din pastic. le-am luat de la Bleizer, nu mai stiu la ce bani.
    chederul este cel clasic de culoare neagru profil D, dimensiuni 12mm x 10mm, auto adeziv pe partea dreapta.
    claxoanele si scutul termic le-am luat de pe un fiat chroma
    Attached Files

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google