sunt mandru cu golanul meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Marcel88
    replied
    ma streulea nu te credeam de asa ceva in stare da zi cu ce surprize sa ne asteptam de la tine? ;;)
    Last edited by crististreulea; 28 May 2009, 22:44. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• sibianul
    replied
    Lasa domnule ca te deblochezi cand vine piesa noua si poti continua!
    Uite, acu parca imi pare rau ca n-am luat diesel, dar las ca ne descurcam noi si cu benzina!
    bafta domnule si multi bani pentru masina!
    Parca prea multe stikere pe dumneaei! (parerea mea)
    Numa' bine!

Leave a comment:

• crististreulea
    replied
    nu zic inca
    a intervenit furtunul asta si m-a blocat

Leave a comment:

• soboBN
    replied
    Ce planuri ai cu masina?:>Vad ca nu mai ai nimic prin bord...

Leave a comment:

• crististreulea
    replied
    am umblat la wastegate si in film se pot vedea realizarile. s-a auzit un psss si gata, power down, huston, we have a problem.
    in poze se vede ce s-a intimplat mai exact , 272 lei distractia si putina munca pentru schimbarea acelui furtun
    in filmuletul blow off se aude cum scapa presiune si chiar nu are putere masina
    vine doar pe comanda in cateva zile si pana intre timp l-am izolat cu banda izolatoare si am facut un colier de tabla. e bine ca nu mai sufla si cel mai important, acum am mai mult de 6 cai frumosi
    Attached Files

Leave a comment:

• crististreulea
    replied
    valeriuciprian: da, din ianuarie am scapat de leasing, amu are si numere preferentiale SuckMyDick
    MariusTm29: posibil sa fie si id de YM, nu ma mai mira nimic. stickerele alea au un rol important acolo, un tutorial in devenire. aceste poze sunt o avanpremiera

Leave a comment:

• MariusTm29
    replied
    dar unu_guta ce reprezinta ? seamana a id de mess si ala ai ajuns sa-l treci ?

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    Eu observ altceva din poze...ti-ai terminat leasingul

Leave a comment:

• crististreulea
    replied
    ingerulol: dupa cum spuneam, e doar o nebunie temporara. cum nu-ti plac stickerele? la blowoff s-a muncit 3 minute . diagnoza si testele un prieten, stickerele alt prieten. deci costuri minime.
    MariusTm29: cum n-am pus NOS? e chiar sub semnalizarea fata

aceste poze fac parte dintr-un plan maret, in curand detalii

Leave a comment:

• MariusTm29
    replied
    faci din logan car mortuar sau ce cauta-n cimitir o duci la remat ca in reclama aia ?? R.I.P. atunci :P si pe masina nu ai pus si NOS deci e varza

Leave a comment:

• ingerulol
    replied
    Foarte tare Streulea , cat te-a dus o interfata de diagnoza cu tot cu soft ? Dar stickere-le . Cu toate ca nu prea-mi plac toate si nici ceea ce reprezinta ele , dar fiecare e liber sa aleaga Spor la tunerit , treci peste perioada

Leave a comment:

• crististreulea
    replied
    fac si o traducere ca sa inteleaga toata lumea:
    poza 1 tocmai a terminat de scris nuoul soft
    poza 2 la diagnoza scrie ceva cu rosu in dreptul injectiei, numai ca nu inteleg ce scrie.
    poza 3 no comment
    Attached Files

Leave a comment:

• crististreulea
    replied
    voi face-ti misto de mine? bun atunci

Leave a comment:

• Tudor_cj
    replied
    @unknown:..... si autografu lu' adrian copilu minune

Leave a comment:

• unknown
    replied
    ..)))))))))))))))))...........wtf... sti ce mai lipseste din imaginea asta?... semnu nike de pe luneta.. si poza lui gutza de pe geamul spate......

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google