Sa-ti traiasca baiatul.
)
, era iubirea mea. n-aveti idee ce greu mi-a fost sa-l duc la fier vechi! sa-l pun la pastrare insemna sa si platesc impozit pe el in fiecare an. nu era mare impozitul, dar io stiu ce le trecea la astia prin cap. mai era si spatiul ocupat.
. in final, partea stinga fata a inceput sa cada in jos si capota in spre spate s-a ridicat 5 cm in sus intr-un colt. aripa interioara pe stinga a inceput sa se sfisie pina s-a rupt si degeaba era telescop.
)
. ce viata avea acel motor in el... la 6.500 rpm intra pe rosu, pe la 6.000 schimbam vitezele, si vai ce jar minca... sorry me love
.
). n-am facut poze cind era praf, aparatul foto era defect, nu aveam inca aparatul de filmat...asa ca...
. ce sa-i faca daca frumos nu stia sa mearga
.
). 600 ron (dintre care 400 bani FSN)

)
. nu-mi trebuie curaj sa fac respectivele filme, criticile sint binevenite! ele ma motiveaza sa ating perfectiunea :d.We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment