My "new" Ride - Logan Prestige 1.2l - 73CP

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Salut! Bine-sanatoasa....ne pregatim de un drum mai lung, cam 4000km. Saptamana viitoare este programata la un schimb de placute de frana. Placutele le-am achizitionat eu, 100 lei, de origine (factura, certificat de calitate etc), iar schimbul il voi face la Meridian Nord. O sa vad atunci cat ma costa manopera

    Comment


    • Update: Masina are acum 3 ani jumatate si dupa si de curand am un drum de 6000 km prin Europa (mai exact 5999.9km), pe ruta, Bucuresti, Budapesta, Oświęcim (Polonia), Varsovia, Kaunas (Lituania), Riga, Tallinn, Helsinki, Tampere (Finlanda), Pori (Finlanda), apoi retur cu deviere prin Vilnius, intrare in tara pe la Carei, Cluj Napoca, Bucuresti avem:
      - consuma 6.6l la suta.
      - viteza medie 72.4 km/h
      - 379.9 litri de benzina consumati

      Tot timpul clima pornita, in masina doua persoane, portbagaj full.
      In mare majoritate a timpului am mers in limita legala a vitezei si cu cruise control (inclusiv pe drumurile ce nu erau autostrazi: in Estonia, Lituania, Letonia am avut in total 20km de autostrada).
      In Polonia este imposobil sa mergi cu limita legala. pe autostrada pe B1 se merge cu 80km/h, iar pe B2 se merge cu 190 km/h, daca vrei sa mergi legal, topai in depasiri de-ti vine acru. Asa ca fie mergi cu 80 la ora si traversezi tara in 2 saptamani, fie ii dai talpa. Am ales varianta a 2-a.

      Km s-au facut in cca 18 zile. Masina s-a comportat foarte bine, din toate punctele de vedere, cu unele minusuri la insonorizare (cate o data s-a simtiti nevoia unei insonorizari mai bune). Am observat ca dupa acest drum masina a mancat si ceva ulei (cam 100-150ml, ochiometric la completare).
      Dupa acest drum se impune o schimbare de placute de frane si aparent si discuri (masina are 45.000 km in total).

      Per total, foarte multumit, nicio emotie/problema

      Comment

      Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google