Super Logan Tunat Sb 20 Mam

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sibianul
    replied
    textil...clar!!
    Cezar...scaunele de seat sunt testate de mine 3 ani...super confortabile! Poate o sa ai ocazia sa le testezi!
    Deci, idea mea prinde contur.
    Astazi, am avut ceva vreme de munca la MAM!
    Apropos.......A VENIT TOAMNA
    Enjoy!
    Rezultatele:
    Attached Files

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Textil, pielea este crima. Vara frige de rupe, iarna e bocna. Si asta, inca la o piele frumoasa si finuta, cum are Mercedes

Cred ca te-ai grabit putin cu acele scaune de Seat. De ce n-ai mai cautat? De exemplu, unule de Audi. Sunt geniale.

Leave a comment:

• sibianul
    replied
    stresu, spritierele de la faruri isi fac treaba foarte bine!
    mcnalex cu placere colega!
    bgd_puya mersi de opinie. Si eu, tot spre material textil inclin pentru tapiteria masinii. Sa vedem ce si cum.

Leave a comment:

• bgd_puya
    replied
    incearca ceva textil..parerea mea..pielea e jale cu ea iarna si iar jale vara..deci nu prea sunt confortabile..:|
    incearca ceva care sa aibe un aspect cat mai placut si sa fie mai rezistent..
    o seara placuta

Leave a comment:

• mcnalex
    replied
    Ms domnu....

Leave a comment:

• stresu
    replied
    cum merg spritierele alea domnu? baga ceva sau tot faruri murdare ai?

Leave a comment:

• sibianul
    replied
    O sa fie o surpriza interiorul!
    O sa vedeti schimbarea...dar, pana nu gasesc varianta optima...o sa mai stau putin!
    Ideea e ca oscilez intre piere si material. Plus...exclus, nu-mi place ideea cu toate ca am cochetat mult pe tema asta!
    Acum, se pune intrebarea: PIELE SAU MATERIAL TEXTIL ?????
    Eu unul inclin spre material textil avand in vedere problemele ulterioare cu pielea.....
    Voi ce ziceti?

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    Pai mai Dani, cum crezi tu ca il mai tinea scaunul pe omul asta daca nu era treaba buna? )

Hai Sorine sa vedem produsul finit! De cand astept sa vad si eu cotiera aia pusa frumos acolo

Leave a comment:

• sibianul
    replied
    Mda...
    Deci, acum sunt in momentul in care caut tapiter, pentru tapiterie scaune, cotiera, volan, etc......
    Acele fire de care spui tu Dani, clar ca o sa dispare......
    Ideea e ca acum o sa am libere cate 3-4 zile, deci o sa am timp de lucru! Teoretic!!!!!!
    Ideea e insa alta : Acum oricum, lucrez numai la interior, dar....cand o sa incep a imbraca intriorul intr-un material sau altul, o sa o fac cand am tot interiorul pregatit si "amenajat" asa cum imi place!!
    Dar, pana atunci, ...asta e!
    Mai dureaza ceva timp (sper ca nu prea mult) si o sa fie gata!
    Om vedea!
    Dani, iti dai seama ca nici mie nu imi plac acele cabluri trase pe la scaune, dar pana la momentul X nu am ce face deocamdata!
    Om vedea!

Iar, apropos de prinderea scauneler: iti dai seama ca nu MAM riscat sa fac chestiuni aiurea! Lucrarea s-a facut la service si a durat aproximativ 5 ore! Siguranta este Primordiala!
    Mersi de sinceritate!

mcnalex doar cele 4 suruburi de pe sinele fiecarui scaun...si e gata!
    mary.bia66 multumesc de aprecieri si ma bucur daca va inspirati de la MAM-ul meu!
    Last edited by sibianul; 20 October 2010, 20:34.

Leave a comment:

• mcnalex
    replied
    Zimi si mie te rog cum demontez scaunele fata .... Multumesc anticipat...

Leave a comment:

• mary.bia66
    replied
    frumoasa masina , mie i-mi place mult consola de Laguna felicitari pentru munca depusa si poate mai ne dai si noua niste idei.

Leave a comment:

• dsign
    replied
    Pentru ca stii ca nu menajez pe nimeni cand vine vorba de pareri, iata:

- consola centrala de Laguna arata bine... pe Laguna. Ca sa arate bine la tine pe masina, ar trebui sa o finisezi, sa-i rezolvi marginile, sa o integrezi bine la baza bordului (nu cu scoci) si apoi sa o aduci la culoare (piele, vopsea, catifea, plus electrostatic, etc)
    - scaunele sunt un element de siguranta pasiva, la fel ca si centurile sau airbag-urile. Deci prinderea lor de podea ar trebui facuta cu mare atentie, pentru ca in caz de impact, ele sa ramana pe podea, nu sa se rupa din prinderi. Doamne feri, merge familia ta cu masina asta...
    - echipamentele si instalatiile electrice din interior au fire pe afara, la vedere, cu legaturi si izolatii facute parca pe fuga, in timpul uraganului Catrina. Cu putina grija si vointa poti reproiecta toata instalatia electrica aditionala, o poti matisa si apoi o poti trage pe sub mocheta, pe sub carenaje, etc, departe de ochiul privitorului. Cred ca timpul alocat prostiilor gen spalator de faruri ar trebui sa-l dedici interiorului.

Nu de alta, dar spui ca la exterior e cam gata.

- la exterior nu mi-a placut niciodata grila aia dintre faruri, arata hidos si nepotrivit cu linia masinii, arata de parca a taiat-o cineva in graba si i-a aruncat acolo un metru patrat de plasa de iepuri. Cu putin efort intelectual, se poate desena ceva frumos, apoi se poate realiza cu minim de costuri.

Spor la treaba, ca vine iarna, iar noi iarna ne facem CAR sa avem cu ce ne da pe bulevard vara

Leave a comment:

• Ady Kid
    replied
    Boss,super masinutza.. No comment,ce sa zic..s-o stapanesti sanatos.

Leave a comment:

• sibianul
    replied
    TM80MAT, am dat numai o tura cu el sa vad cum merge...dar sunt dezamagit! Foarte tare!!
    sebi8ta, mersi mult de tot!
    Ideea e ca eu sunt plecat prin tara, nu nu am posibilitatea unui calculator oricand, dar in weekend-ul asta sunt acasa...si o sa ma ocup !

Leave a comment:

• sebi8ta
    replied
    sibiene incepi sa ne surprinzi .. mama masi de treaba cand omul nu are ce face ..tuneaza masina ...
    foarte faina sibiene..sa nu te opresti ...sa arati cat timp liber ai..
    arata din ce in ce mai bine masina.Ce mai i-mi place toate ideile tale si mai ales ca ai si reusit sa le pui in practica. La cat mai multe.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google