Super Logan Tunat Sb 20 Mam

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• stefan.dse
    replied
    Dar cu ce masina erau? Ai aflat? Intreb asta deoarece nu-mi imaginez cum aveau de gand sa transporte 8 roti cu o singura masina... numai daca nu erau cu o duba, o camioneta ceva, caz in care nu mai abandonau ei rotile tale pentru bara lor, avand suficient spatiu in masina.

Bine ca ti-ai recuperat rotile si sper ca hotii sa fie prinsi.

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    bine ca le.ai recuperat, firar ei sa fie, dar nu numai acolo e asa, cum zice colegul Mariusrs, ci in toata romania, ca de...."e criza"

Leave a comment:

• cristi_timidu
    replied
    o situatie tragico-comica.

matale stai pe langa strazile constructorului, tractorului in apropierea unui lac ca si eu m-am pierdut pe acolo.

e bine ca s-a rezolvat problema

Leave a comment:

• unknown
    replied
    nasol tare, bine ca ti-ai recuperat rotile...acum crec ca te-ai gandit destul de serios sa iti pui niste antifurturi la ele..

Leave a comment:

• Mariusrs
    replied
    Acolo e mai rau ca in jungla.....bine ce le-ai recuperat

Leave a comment:

• sibianul
    replied
    Hai ca mi-am revenit putin....
    Mi-au furat rotile de la masina, dar un vecin a auzit alarma si a strigat la ei...dupa care a venit la mine la usa : " vecine, hai jos ca ti-au furat rotile" !!!!!!!!!!
    Cobor, si ...MAM-ul pe caramizi....am inlemnit.......
    Dupa ce a venit politia, am gasit in spatele masinii..aprox. 10-15 metri in iarba 2 roti.......
    Se da alarma la politie, si...dupa vreo 10 min, se aude in statia politistului....."am gasit eu 2 roti" (unii de la rutiera)......la vreo 700-800 metri de blocul unde stau.
    Fug repede cu politia..si.....celelalte 2 roti abandonate.
    Ideea e ca, hotii nu erau din Sibiu, ca nu stiau drumurile, ca in momentul cand a strigat vecinul la ei, au fugit cu masina si au intrat intr-o fundatura ( gradina unui bloc) si-au rupt bara de la masina (fapt anuntat telefonic de o femeie din blocul respectiv) si, ca sa nu le ramana bara cu nr. masinii acolo, au abandonat rotile mele sa-si ia bara cu ei.

Credeti-ma ca nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu noaptea trecuta....

...politie, amprente, declaratii..dar, totul s-a terminat cu bine!!!!!

Va dati seama??????? MASINA PE CARAMIZI!!!!!!!!!!!!!!!!

N-am crezut ca se poate intampla asa ceva!!!!!

Si, unui alt vecin,tot in noaptea aceea , i-au desfacut prezoanele de la roti, dar n-au mai apucat sa le ia.
    Last edited by sibianul; 25 August 2011, 21:40.

Leave a comment:

• radu2008
    replied
    Traim in romania!

Leave a comment:

• cristi_timidu
    replied
    au facut-o numai asa sa vada lumea cum sta un loganel pe butuci.

ai casco?

Leave a comment:

• FLR
    replied
    doamne fereste unde am ajuns....si colegului caruia i au furat injectoarele de pe dci :s incredibil!!!

Leave a comment:

• FloNZN
    replied
    Dar toate 4? Alte pagube nu au lasat?

Leave a comment:

• C&S
    replied
    Doamne.... un bilet nu ti-au lasat ? Cine poate sa faca asa ceva? Din curte le-au luat ?

Leave a comment:

• Niki
    replied
    Daca'i adevarat, e nasol. Am inteles ca se fura roti de Porsche, ca alea se vand pe bani multi, dar totusi...
    bine, avand in vedere ca la un moment dat a fost o "moda" ciordirea siglelor de Logan, nici asta n'ar trebui sa ma mire.

Si cum romanului ii place sa faca haz de necaz, acum zic si eu: poate le vei gasi la vanzare pe "Bursa".

Leave a comment:

• retro 590
    replied
    Sincer...nu ma mai surprinde:|. Inca o data se vede unde a ajuns minunata noastra tara...

Leave a comment:

• cosmin_poe
    replied
    Imi pare rau de incidentTrebuie un garaj repede ca deja in Romania nu mai poti sa tii masina afara

Leave a comment:

• FastFurious
    replied
    Originally posted by sibianul View Post
    Da mah..traieste MAM-ul si Sorinel la MAXIM!!!!!!
    Azi de dimineata, la 04.30 mi-au furat rotile masinii, am gasit-o pe caramizi!!!!!!!!!!!!!!!!
    Din ce mi-ai zis la telefon, de data asta ai fost norocos.
    Doar o vorba sa-ti mai spun : GARAJ.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google