alpine sunt cam cheale inauntru, daca nu dai 12-15 mil iei doar luminite.... adevaraciunile cam de aici pleaca la alpine...restu' e can can!!
Super Logan Tunat Sb 20 Mam
Collapse
X
-
Sorine , io zic sa ne spui ce buget ai pentru achizitionarea HU + boxe si cel mai important , de unde vrei sa le cumperi, de pe net sau din magazinele sibiene. Zic asta pt. ca magazinele sibiene nu stau asa bine cu oferta de playere/boxe Alpine si Pioneer fata de ce gasesti pe net.
Deci :
Buget : ?
Punct de cumparare: Net sau Local
sigpic
Comment
-
tehnic sunt la fel, difera culorille, la 50 ub ai 10culori la tastatura si 10 culori la display, la5000ub pe albastru glacial tot...amandoua merita cumparate daca ramai la stadiul fara pretentii cand le pui pe amplificatoare adica sunt modele noi , ti se ofera usb dar nu mai ai ca de ex 4800-le vechi are functi interne cu reglaje pe oprit pentru subwoofer...filtrele la pioneer-ele vechi sunt criminale si le regasesti la seriile noi foarte scumpe fara usb nativ(adica bagi stikul direct) dar direct pe difuzoare sunt tun nu au concurenta....eu nu folosesc decat amplificatoare externe de aia am zis dar daca mergi pe direct pioneer face ca...a de sus pe toate firmele, bafta ca am scris destul...Originally posted by cristivsb View Post@LAE Care e diferenta dintre 50UB si 5000UB?
Comment
-
Pai dpdv al bugetului,nu va fi foarte mare pe criza asta(sotia
), dar vedem la fata locului cam ce putem cumpara!
Comment
-
Cu omologarea la jante ce ai mai facut? S-a rezolvat?Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
-
ovimiha, cu omologarea este pe acolo, vine, dar mai incet caci trebuie sa-mi vina o hartie de la DACIA!
Dar toate lucrurile sunt pe calea cea buna!!!!
Doamne-ajuta!
Comment
-
N-ar fi o idee rea, dar o sa va povestesc toata istoria prin care trec in treaba cu omologarea!!!!
Comment
-
Kenwood, Alpine, Pioneer....., Sony.....UITE asa imi fac in creier toate.....
INNEBUNESC!!!!!!!!
Si preturi pe masura!!!!!!
Doamne...cu ce am gresit?...Ca vreau si eu un player si niste boxe???????
Mooooooooooooor!!!!!
Comment

Comment