Al meu Logan 1.4 F2 - Bleu electrique

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    catalinux sa o stapanesti sanatos ...si micile probleme se rezolva...
    Cu "mamaliga" lasa acolo ca e buna (vorba lu' Christnacht)...si eu am purtat-o vreo luna si ceva si aveam carnetul de 13 ani(da' experienta cucu)...si a fost bine...aveam prioritate peste tot

    Comment


    • #32
      Multumesc baieti!. In legatura cu semnul, am recitit regulamentul + sanctiunile si nu exista nici o norma care sa sanctoneze purtarea lui dupa primul an, asa ca o sa-l mai tin pana in primavara, apoi o sa ma conformez.

      Cat despre problema cu tabloul de bord, nu am primit nici un mail oficial de la dacia (ca raspuns la mailul trimis de mine), insa am fost sunat de catre "seful" de service unde mi-a fost schimbat si maine am programare sa mi le inlocuiasca. Chiar daca pe mine nu m-au anuntat oficial, uzina s-a miscat si asta ma bucura, mai ales ca nu este pt prima data cand in cazul meu sunt deschisi si isi fac treaba. Daca si serviceurile ar fi la fel... Dacia ar avea o imagine mult mai buna!

      P.S: Atasez si cateva imagini cu defectiunea initiala, cu tabloul de F1 cu care mi-a fost inlocuit tabloul defect si cu,conturul, argintiu "cu probleme", motivul pt care am facut si reclamatia. Pana la urma sunt banii mei si nu accept ca niste "meseriasi" sa-si bata joc.
      Attached Files
      sigpic

      Comment


      • #33
        Bine ca s-a rezolvat problema. E bine de tine , stai chiar in Pitesti
        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

        Comment


        • #34
          Sa o stapanesti sanatos faina culoare!!!

          Comment


          • #35
            Am rezolvat-o cu tabloul de bord. Au strambat cei din service, putin, din nas insa de data asta au facut treaba buna. Capacele de la volan au fost montate bine, iar consumul mediu (urban) a revenit la normal: 8.3. Acum trebuie sa o spal ca in ultma saptamana s-a murdarit rau de tot.
            sigpic

            Comment


            • #36
              Salut!
              EU am un Preferance, am activat ulterior functiile din CB, merge OK. Sa stii ca in oras, la trafic intens ia si 10 l/100km asa ca tu poti fi multumit cu 8,3 .

              Comment


              • #37
                daca ii fac testul cand se aprinde rezerva...imi arata ca mai am 8-9L ....ce am observat...ca practic papa o liniuta in avans...cand dispare o linie si mai raman cu 2 si rezerva sa spun asa...mai am in jur de 15l in rezervor...
                Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

                Comment


                • #38
                  1. Astazi, cand am pornit masina cu intentia de a o muta in parcare, deoarece aseara in lipsa de locuri am parcat-o mai la strada, am observat ca turatia a crescut nejustificat de mult. La relanti varia intre 1000-1200rpm, lucru care nu mi s-a mai intamplat, pana acum se situa undeva la 700rpm. Nu aveam faruri, ac sau mai stiu eu ce consumatori porniti (ventilatia era la 1). La finalul manevrei de parcare turatia a mai scazut putin pe la 900-1000 rpm, oricum erau fluctuatii destul de urate. Sa fie de la benzina sau e normal? Mentionez ca am facut plinul de la PetromV-ul la care obisnuiam sa alimentez si pana acum.

                  2. Nivelul lichidului la servo depaseste putin nivelul MAX. Sunt probleme?

                  3. Dupa ce am cautat de mi-au sarit ochii din cap, am gasit pana la urma graficul curbei de cuplu/putere pt Logan 1.4 si ma interesa sa stiu cum se poate afla, in functie de acest grafic, cel mai bun moment (rpm) de schimbare a treptelor pt a avea un consum cat mai mic (daca se poate afla stiintific acest lucru).

                  P.S.: Multumesc!
                  Attached Files
                  sigpic

                  Comment


                  • #39
                    nu trebuie sa iti faci griji. motorul este prevazut cu un soc automat, iar in cazul in care aceasta sta mai mult timp in frig iti creste turatia si ea scade pe masura ce motorul se incalzeste.
                    Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

                    Comment


                    • #40
                      Multumesc mult yoz, nu sunt prea familiarizat cu "treburile" astea asa ca sunt nevoit sa intreb.

                      P.S.: Inca incerc sa fac o legatura intre cuplu, putere, turarie si consum. Caut pe google de azi dimineata insa nu am gasit nimic concret, unde mai pun ca la fizica sunt total paralel asa ca explicatii pur tehnice gasite nu ma ajuta cu nimic. Inca mai caut ...

                      P.S.: Ma gandesc ca daca as avea consum instant imi puteam face o oarecare parere, insa in lipsa lui ramane sa gasesc o corelatie matematica.
                      Last edited by catalinux; 4 January 2009, 16:51.
                      sigpic

                      Comment


                      • #41
                        Si eu mi-am pus intrebarea cu turatia,insa tot pe forum m-am lamurit(mai demult)
                        Ma bucur ca ti-ai rezolvat micile probleme
                        P.S....te asteptam sambata

                        Comment


                        • #42
                          salu tuturor am si eu o mica problema am nevoie de o janta un anume model am avut un mic incident cu un capac de metal din trafic si janta am facuto varza era janta din stanga fata capac spart si pus de forma la loc. capac fonta pentru acces cabluri telefonice.

                          Comment

                          Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google