Originally posted by sibianul
View Post

@iamagi: Ai echilibrat rotile?
) e o ea. Ce atata contract
, mai faceam si eu un ban, dar cu asta trebuie sa il dau
. E scai domnule, nu scapi de ea. Pesemne ca ii place in AGM. Curand Duracell-ul va primi sigla Logan club

... Ce ai vazut tu ma la mine pe strada? Tu si cu Bogdan.. nimeriti strada mea si cu ochii inchisi (daca va aduc de mana, ca in rest, nici cu GPS-ul nu nimeriti)... Auzi tu, stie el unde e strada mea... cand le zic unde stau si ei ma cauta pe camp
. TOtul bine si frumos pana le-am adus langa masina: spre uimirea mea, diferenta de culoare: pragurile sunt mai deschise la culoare.
. Le-am prins in silicon universal, iar inainte de asta am lipit autocolant alb, pentru a nu afecta pragul masinii. Si inca o surpriza: desi pragurile se pareau a se mula perfect, aveau mici defecte. Nici o problema. Din nou totul perfect pana am descoperit ca pragul si aripa masinii nu erau aliniate cum trebuie si oricat as fi incercat pragul de fibra ar fi stat cu 1 cm in aer. Asa ca i-am dat intr-un capat un autofilentant, ca sa il stabilizez iar in celalalt capat l-am prins in surubul aparatorii de sub aripa.
. Si multumiri inca o data sibianul pentru incurajari!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment