If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Într-adevăr, nu sunt alea jantele și nici dimensiunile. Ca sa nu îmi dea Miu ignore pe mess, pun poze cu jantele
Sunt OZ Crono HT, 7x16. Le-am luat cu anvelope de iarna 205/55 (care se vor vinde cu 30ron/bucata) și am cumpărat și anvelope 195/45/16, ajungând cu transport cu tot pe la 350 euro.
Jantele le-am luat din Pitești, la fel și cauciucurile. Am parcurs 640 km, consum 6.4%, în condiții de iarna (mi se pare un consum bun având în vedere ca vreo 200 de km am mers cu un vânt teribil în fata) -> județul pe care nu trebuie sa-l tranzitați iarna: Buzău (vreo 20-25 de km am mers cu 40km/h, dimineața, la ora 8 - nici un utilaj de deszăpezire nu trecuse pe acel drum național).
@lau911, ai știut tu ceva, dar nu tot. Superturismo alea erau într-o stare deplorabila (vopsea sărite, spițe lovite, o janta strâmba), cu toate ca anvelopele erau aproape noi.
@Alex_Miu Știam eu că-ți plac jantele
@Cosmin_Ruz nu vezi ma
@mihai.85 Nu știu unde exact în Caragiale, probabil ca la popas (am oprit după vreo 7 ore de mers sa mâncam - mai aveam puțin și ajungeam acasă și noi nu mâncaserăm) Eu nu te-am văzut, trebuia sa ma faci cumva atent.
@aleXpeed știai tu ce știai.
PS: sunt foarte murdare pentru ca le-am luat direct de pe masina omului.
PS2: am facut in graba si 2 poze la gheata de pe masina - era mai rau aseara, da' e mai cald in garaj si a mai cazut
Am trecut la a doua echipare de iarna.. OaZele cu anvelopele lor, 205/55 - mai inalte cu 2 cm fata de ce aveam eu pe fata. Imi place ca acum nu mai e loc sub aripa, dar la vara voi pune 195/45. Prefer sa fie mai joasa.
Iar jegul de pe ea... se vede in poza strada pe care locuiesc..
@Alex_Miu cand vii, imi dai o mana de ajutor si aia e.
@emylogan, de fapt, sunt 6 albe si ciudat e ca nu ne-am vorbit deloc, doar ne-am inspirat din curtea vecinului .
Dupa un drum mai denivelat, ipoteza mea a fost confirmata - cauciucurile sunt prea mari, ating in aripi. Se auzeau la denivelari cum atingeau rotile pe fata.
Momentan ramane in configuratia asta. Presupun ca nu o sa se intample vreo trasnaie, nu? Prin martie-aprilie voi trece la configuratia de vara.
imi place mult pana acum, dar parca ar mai trebui ceva... nu stiu ce, o folie pe geamuri (macar usor inchisa daca cea neagra nu-ti place), un eleron de luneta, poate niste praguri, parca si elementul ala central vopsit alb sau colantat alb (parca ai prea mult negru in botul masinii). cu alte anvelope (205/50/16 sau 195/55/16) o sa fie super. tu stii cel mai bine cum iti place. spor in ceea ce ti-ai propus
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment