Masinutele mele
Collapse
X
-
Originally posted by Dutu Ion View PostArata a dacie veche cu amortizoarele duse ,,,,lasatio cum a facuto MUMASA(fabrica) ma refer la analtime,garda la sol,nu avem sosele pt.asa ceva
te cam contrazicsigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
foarte frumoasa masina si jantele
un set de distantiere de 20 mm ar arata superbsigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Am si eu o intrebare.. daca ma puteti ajuta.. unde pot gasii codul de mp3 ? ca am luat bateria si imi cere codu.. ? multumesc frumos.Last edited by cristaflavius; 11 July 2012, 20:45.
Comment
-
foloseste motorul de cautare al forumului si scrie COD CASETOFON LOGAN, o sa apara mai multe thread-uri printre care si cel cu acest titlu,intri acolo,si postezi tipul casetofonului,seria si inca ceva, (nu mai stiu exact),si baietii iti vor gasi codul.Unde ai postat tu nu are nici o legatura cu problema ta,sa ai grija pe viitor.Nu te luam tare pentru ca esti la primul post. Bafta!!!!!!
Comment
-
acum 4 ani am schimbat eu bratele fata si erau pomana: 85 de lei trw, cu pivot si bucse pe ele. intre timp am facut cam 50-60000km, n-am probleme si am si arcuri sport. singurele bucse cu care hai sa zicem c-am avut usoare probleme sunt cele de la bara stabilizatoare, care cu greu tin mai mult de 2 ani. dar si alea, costa 15 lei si le schimbi tu in 20 de minute.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment

) 

Comment