multumesc, incerc sa nu fac tiganie din ea
Masinutele mele
Collapse
X
-
-
bara de mcv a devenit deja prea comuna si in plus imi place mai mult cum arata cu bara decupata la priza de aer(parca ii da un aer de RS)
incalzirea am obtinut-o in urma unui schimb dar am vazut si la 120 de lei deja si crede-ma isi merita fiecare banut
bafta
Comment
-
Lasa bara asta ca cele de MCV in combinatie cu bad-boy vor fi foarte comune... .
Comment
-
tocamai asta era ideea sa nu fie comuna, drept urmare doresc doar sa o fac o idee mai joasa decat este cu jantele de vara, sa ii vopsesc tot ce are negru in culoarea masinii si sa ii aplic folii pe geamuri, in rest nimic. Jante garda joasa si foliiOriginally posted by aleXpeed View PostLasa bara asta ca cele de MCV in combinatie cu bad-boy vor fi foarte comune... .
Originally posted by keket View PostBravo pentru tot ce ai facut pana acum si spor incontinuare! Incalzirea pt scaune se gaseste asa pe net ? Intreb caci pana acum am gasit huse cu incalzire.Ms.
incalzirea o gasesti pe net, daca vrei iti dau pe PM un link de unde mi-am luat eu, baiatul e promt si are produse de calitaate
Comment
-
-
eeeeeeee, astazi am "creat", am vopsit jantele albe sper sa dea bine pe masina
Comment
-
da sunt originale de renault, cred ca luni le voi pune sus
Comment
-
eu le-am jmirgheluit sa se matuiasaca apoi le-am spalat, le-am degresat cu benzina si le-am vopsit cu spray mai multe straturi
Comment
-
sper ca maine sa le pot monta ca nu prea mai am rabdare
Comment

....multa bafta
Comment