If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pffff.....cred ca la mine nu e buna ruleta cu care am masuratam 205/60/15...dar vine iarna...le fac mai mici...
oricum...arata ft bine masina...bafta in continuare
nu sunt adeptul kit-urilor de fibra, deci in consecinta nu voi avea niciodata asa ceva,, consider ca arata mai bine cu barile originale.
va urma in viitorul indepartat:
capota motor bad boy look si colantata cu imitatie carbon
praguri(ceva finut)
garda micsorata si mai mult
eventual jate 17
folii geamuri laterala fata/spate si luneta
lupa xenon in faruri stock
eventual o vopsire integrala
dar toate astea dupa incheierea contractului de leasing
foarte faina masina, licule
imi place, simpla si eleganta
sa ai noroc de ea si ea de tine si cat mai multi kilometrii fara evenimente neplacute
respect!
foarte faina masina, licule
imi place, simpla si eleganta
sa ai noroc de ea si ea de tine si cat mai multi kilometrii fara evenimente neplacute
respect!
Last edited by cristi_14cri; 13 October 2009, 21:09.
Reason: Automerged Doublepost
merci cristi, pana la urma s-a dovedit ca masina merge bine si pe santier asa cu arcurile astea deci FOARTE MULTUMIT si recomand la toate lumea sa isi ia arcuri
mersi insa docamdata masina a revenit la jantele de tabla cu capace si anvelopele de iarna, a trebuit sa renunt si la parasolarul de pe parbriz pentru ITP
in orice caz masina e extrem de comoda cu rotile originale fata de cele pe 16 cu bara de 40
cateva poze mai noi cu pdv-ul, cam murdar ca nu l-am spalat de vreo 3 saptamani, oricum mai vede spalatorie la primavara ca acum nu are sens.
am revenit la jantele de tabla, s-a mai inaltat putin, n-am mai frecat scutul deloc de cand le-am montat, ca si comfort sunt super fata de cele pe 16 cu bara de 40 dar ca si aspect nu prea se compara.
altfel nu am mai facut nimic deosebit, ne-am pregatit de iarna, baterie noua, schimb de ulei, filtre, completat cu antigel.
am facut ITP-ul, masina, dupa spusele ITP-man-ului este impecabila, au iesit gazele din prima, nu bate nimic pe ea, am 84000 km in 2 ani si vreo 3-4 luni, cam jumate din ei facuti pe drumuri de tara, am schimbat 2 rulmenti la aceeasi roata si bucsile de la bara stabilizatoare, in rest nimic pe la directie, cu toate ca am arcuri sport de vreo 3-4000 de km inca nu bate nimic.
cu alte cuvinte deocamdata multumit, masina isi face treaba.
BAFTA si grija de voi
aaaa era sa uit, m-am inscris pe profm la concurs si sper sa castig, voi purta stikere profm iar ei imi vor plati un an leasingul!! (bine ar fi)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment