My RBU

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

da da....eram in trecere
    am fost la nepotica...am devenit unchi....sunt batran de acuma..
    sa traiasca :P
    Last edited by rbu_tuninq; 25 July 2009, 18:37.

Comment

frumoasa masina
      bv

Comment

sa-ti traiasca

sa-ti fie de bine unchiule!!!!!!!nu am stiut pana azi duminica 2 august....sa-ti traiasca si sa fiti sana:tosi pe langa ea!!!multe salutarihippy:

Comment

poze noi ceva?????
          sigpic
          The MVP

Comment

mister am si eu un eleron ca al tau, si are 4 surubele, le-ai mai pus, sau doar l-ai lipit???

salut, am si eu un eleron ca al tau, si are 4 suruburi, cate 2 in fiecare capete, le-ai mai pus, sau doar l-ai lipit?? Respect !!!!!!
            Last edited by B-64-MVP; 10 August 2009, 22:48. Reason: Automerged Doublepost
            sigpic
            The MVP

Comment

Frumoasa masina i-ar sta bine o flie pe geamuri!

Comment

eleronul e lipit dar si fixat cu cele 4 suruburi...am dat gauri exacte in portbagaj
                folie am pe toate geamurile...dar e ceva mai deschisa...undeva la 75% vizibilitate

Comment

Scuze dar nu am remarcat!

Comment

si cum ai nimerit sa dai gauri exacte??
                    sigpic
                    The MVP

Comment

felicitari, incearca sa schimbi oglinzile cu unele de logan mcv si vopseste le in culoarea caroseriei!

Comment

imi place masina..foarte frumoasa, modificata cu gust..da' am si eu cateva intrebari....cand ai dat jos stema dupa portbagaj si restu', cum le=ai dat si dak a trebuit sa revopsesti portbagajul:-??

Comment

raspund eu in locu lui ...dai jos embleme...dai cu chit ..si apoi il revopsesti..

Comment

pff..tot portbagajul..trebuie..sau locul acela..si dak sti cam cat costa un revopsit:-?..si mai am o intrebare..are pe spoileru din spate ceva modificat..nu stiu cum se numeste..partea aceea neagra de jos, aia este greu de facut, fibra sau, e cumparata?:-??

Comment

oglinzile de mcv sunt mari....si nu imi plac
                              kit de fibra e in locul siglelor....vopsit tot portbagajul
                              difuzor bara spate...5 mil original Dacia din plastic sau din fibra contrafacut si foarte ieftin
                              difuzorul de pe masina e cel original

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google