My RBU

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

multumesc pentru informatii

Comment

a venit anu....cu
      km :P
      Attached Files

Comment

frumos golanu
        sa-l stapanesti sanatos.....si cati mai multi km fara probleme
        Numai bine.

Comment

Frumoasa masina...sa o stapanesti sanatos...pune si tu niste huse pe scaunele alea...se materialul ala din care sunt facute e oribil.....

Comment

Reparatie Bara fata

Salutare....cred ca am nimerit unde trebuie...poate ma ajutati si pe mine cu niste informatii....dupa cum vad si dupa cum am citit (in tot postul) se pare ca se poate inlocui doar grila de la bara... eu am intrebat la service si mi s-a spus ca trebuie sa inlocuiesc toata bara...masina socrului (1.4 berlina, culoare alb) meu e lovita asa cum se vede in poza...are si sigla lovita si trebuie sa fac o reparatie cat mai ieftina...iata variantele mele de pana acum:
            -cu bara noua, originala si vopsita, ies pe la 1.000 lei---foarte scump
            -cu bara de MVC la sh (nu stiu daca se potriveste de la MCV la berlina)---150-200 lei + ca trebuie sa acopar si gaurile de proiectoare---cum?....si cu bara de MCV merg acelasi faruri, capota?
            -prin inlocuirea grilei din bara cu una de la sh pt ca mai toate barile sunt lovite la partea de jos---operatiune mai complicata dar care s-ar putea sa mearga cu cateva ore de munca, si asta numai daca reusesc sa decupez cumva pe conturul din fotografie---max.100 lei manopera ca bara de sh lovita nu costa
            - La toate variantele astea se adauga sigla aia nenorocita....o gramada de bani...
            Si o utima intrebare nu exista in comert o grila fara sigla pe care sa o pun direct pe masina si sa scap si de ornamentul nichelat?...pt ca de modificat pare mult prea complicat..
            Toate Cele Bune,
            Tony
            Attached Files

Comment

Nu poti schimba doar partea aia. Se pot elimina grilele, dar in principiu bara fata cu grila cu tot este dintr-o bucata.
              Barele de la MCV se potrivesc si la sedan, arata si mai bine, multi le schimba doar pentru aspectul lor mai "agresiv".
              Daca gasesti o bara de MCV in aceeas culoare SH, uitate sa nu fie si acela lovit, crapat, sa te uiti bine la punctele in care vine prins, si airezolvat treaba ieftin de tot. Cred ca gasesti si aici pe forum...foloseste motorul de cautare.
              Bafta.

Comment

felicitari pentru modificari, foarte frumos si cu bun gust.
                mai adaug un logan la cele mai frumoase de pe forum
                bafta in continuare cu ce ti-ai propus si spor la bani

Comment

a trecut ceva de cand nu am mai postat :P
                  oricum am noutati :P

Comment

Asteptam poze
                    sigpic
                    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• am uitat.....LA MULTI ANI !!!....tuturor

Comment

• la multi ani si tie! si frumos bmw-ul, sa-l stapanesti sanatos! cu loganul ce faci ?
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• E frumos BMW-ul, dar sper ca nu vinzi loganul, ca e prea frumos si ar fi pacat.
                          Apropo, ce jante sunt cele de pe Logan?
                          sigpic
                          Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Nu prea inteleg, cum de ti-a aparut in bord ca ai si faza scurta si lunga in acelasi timp?!?? App...misto logan!
                            Tinc fest !!

Comment

• Cred ca si-a modificat farurile, sa se aprinda la faza lunga si faza scurta(gen GOLF).
                              My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google