multumesc pentru informatii
My RBU
Collapse
X
-
Reparatie Bara fata
Salutare....cred ca am nimerit unde trebuie...poate ma ajutati si pe mine cu niste informatii....dupa cum vad si dupa cum am citit (in tot postul) se pare ca se poate inlocui doar grila de la bara... eu am intrebat la service si mi s-a spus ca trebuie sa inlocuiesc toata bara...masina socrului (1.4 berlina, culoare alb) meu e lovita asa cum se vede in poza...are si sigla lovita si trebuie sa fac o reparatie cat mai ieftina...iata variantele mele de pana acum:
-cu bara noua, originala si vopsita, ies pe la 1.000 lei---foarte scump
-cu bara de MVC la sh (nu stiu daca se potriveste de la MCV la berlina)---150-200 lei + ca trebuie sa acopar si gaurile de proiectoare---cum?....si cu bara de MCV merg acelasi faruri, capota?
-prin inlocuirea grilei din bara cu una de la sh pt ca mai toate barile sunt lovite la partea de jos---operatiune mai complicata dar care s-ar putea sa mearga cu cateva ore de munca, si asta numai daca reusesc sa decupez cumva pe conturul din fotografie---max.100 lei manopera ca bara de sh lovita nu costa
- La toate variantele astea se adauga sigla aia nenorocita....o gramada de bani...
Si o utima intrebare nu exista in comert o grila fara sigla pe care sa o pun direct pe masina si sa scap si de ornamentul nichelat?...pt ca de modificat pare mult prea complicat..
Toate Cele Bune,
TonyAttached Files
Comment
-
Nu poti schimba doar partea aia. Se pot elimina grilele, dar in principiu bara fata cu grila cu tot este dintr-o bucata.
Barele de la MCV se potrivesc si la sedan, arata si mai bine, multi le schimba doar pentru aspectul lor mai "agresiv".
Daca gasesti o bara de MCV in aceeas culoare SH, uitate sa nu fie si acela lovit, crapat, sa te uiti bine la punctele in care vine prins, si airezolvat treaba ieftin de tot. Cred ca gasesti si aici pe forum...foloseste motorul de cautare.
Bafta.
Comment
-
golanul 87 rbu are de ceva vreme un aliat....19 rbu :PAttached Files- 1.jpg (233.5 KB, 160 views)
- 2.jpg (217.0 KB, 153 views)
- 3.jpg (380.1 KB, 152 views)
- 4.jpg (401.2 KB, 133 views)
- 5.jpg (379.1 KB, 120 views)
- 6.jpg (357.9 KB, 117 views)
- 7.jpg (357.2 KB, 142 views)
- 8.jpg (334.5 KB, 148 views)
- 9.jpg (295.1 KB, 143 views)
- 10.jpg (320.1 KB, 120 views)
- 11.jpg (260.2 KB, 120 views)
Comment
-
Cred ca si-a modificat farurile, sa se aprinda la faza lunga si faza scurta(gen GOLF).
Comment
Comment