B 88 zko

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Frumoasa masina si facuta cu gust, mai putin cromul ala.Oricum gusturile nu se discuta.

Comment

N-arata rau cromul pe usi si oglinzi,in schimb eu cred ca ar trebui luat ornamentul de pe stopuri,ala chiar nu da bine la cv...Trebuie sa spun ca-mi place mult si locatia!
      Mult succes in continuare!
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by ziko View Post
        Ce vrei sa spui prin "a fost"???....:-??
        Am scris din greseala .. am vrut sa spun "se vede ca este ingrijita"
        b 89 plk

Comment

dragutza foc...oricum daca tie iti place las-o asa!tu mergi cu ea,fiecare are gustul lui!acum noi ne dam cu parerea,dar stii ca treaba asta cu cromu e grea si costisitoare ca sa iasa ceva frumos!dar jantele tale mai degraba ar merge cu ceva tip rally,asa ca incearca sa mergi pe o tema.poti merge pe pimp, sau pe rally dar daca mergi pe ambele o dai in cealalta parte a modificarilor!bafta la bani si spor la tunareala!
          "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

Sa o stapanesti sanatos!
            Fix pe semnalizari si stopurile de frana ai dat cu vopsea. Mai bine schimba-le, siguranta ta e in joc.
            Si cromul normal ca nu arata bine, trebuiau vopsite in culoarea caoseriei daca vroiai modificari.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andrei View Post
              Sa o stapanesti sanatos!
              Fix pe semnalizari si stopurile de frana ai dat cu vopsea. Mai bine schimba-le, siguranta ta e in joc.
              Si cromul normal ca nu arata bine, trebuiau vopsite in culoarea caoseriei daca vroiai modificari.
              Dar sa stii ca este foarte transparenta vopseaua si chiar se vede foarte bine,eu am vazut inainte de a vopsi la mine ,la un prieten de-al meu tot la un logan,si daca am vazut ca se vede bine prin vopsea le-am vopsit si eu altfel le lasam asa cum erau.

Originally posted by 89.MIR View Post
              Masina e ok, sunt arcuri sport sau ai taiat?
              Pune-i folie ca o sa schimbe aspectul total!
              bafta
              Arcurile sunt asa cum au venit din fabrica,nu am umblat de loc la ele,iar folia urmeaza cat de curand;)
              Dar se poate taia o spira-doua din arcuri???se merita???sau nu prea este recomandat???
              Last edited by ziko; 16 February 2009, 17:11. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Ceva nou.....scuzati calitatea pozelor dar sunt facute cu telefonul ......si sa nu uit asa ceva vor avea toti membrii Logan Club Suceava19-02-09_2248.jpg

19-02-09_2250.jpg

Comment

oho...bine asa!sa se dea lumea la o parte!de cand visez si eu la ala pe spate...las' ca vine ea si pt mina!bfat,chiar e frumoasa!super toba!
                  "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

faina masina ,sa o stapanesti sanatos si sa o conduci cu placere si off topic putin vreau si eu abtipilde cu logan club de unde le pot lua ???

Comment

danutzu....pbtipildurile cu logan club poti chiar tu sa ti le faci;)......iei doua poze cu ele(fata spate) si te duci la orce firma care se ocupa cu personalizari si inscriptionari si le ararti pozele si ei o sa iti faca exact la fel cu aceleasi caractere.....o sa masor si o sa iti spun exact dimensiunile;)

Comment

S6301958.JPG

S6301961.JPG
                        Ce face omul in lipsa de ocupatie......am vopsit manerele de la usi din interior gri ca la prestige,am dezlipit banda cromata de pe marginea stopurilor de pe spate,am vopsit capitonajul din spate negru dintre bancheta si luneta.....as mai pune poze dar nu se incarca nustiu de ce:-??...am facut treaba buna sau mai bine ma uitam la TV???...voi ce parere va dati???
                        Last edited by ziko; 24 February 2009, 23:05.

Comment

redimensioneza jpg-urile, adu-le la o rezolutie mai mica.

eu zic ca ai facut treaba buna.
                          Last edited by bogdan_1984; 24 February 2009, 23:18.
                          sigpic

Comment

frumoasa masina,iar cu cromul daca tie iti place e k ..tot ce conteaza eca ai ambiti se o faci .daca ar fi toate loganurile la fel ce farmec ar mai fi...nu? fiecare cu gustul si posibilitatile lui..
                            Attached Files
                            sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

nici nu zici ca sunt vopsite manerele despre ce banda cromata dintre stopuri zici? ca nu imi dau seama . redimensioneaza pozele ca vreau sa vad cum ti-a iesit si mocheta de la luneta
                              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

O sa mai fac maine niste poze ca nu stiu ce are aparatul asta al meu ca nici nu pot sa incarc pozele.revin maine in fortaD

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google