Mcv Rosu Passion

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Andrei T
    replied
    Originally posted by blackufo View Post
    Este in asteptarea unui nou stapan ,este de vanzare,,,,,,,,,,
    ce vrei sa iti cumperi?

Leave a comment:

• adicata2003
    replied
    Am si eu una aproximativ la fel. Laureat 5 locuri 1.5 dci 85 Cp
    Attached Files

Leave a comment:

• blackufo
    replied
    Este in asteptarea unui nou stapan ,este de vanzare,,,,,,,,,,

Leave a comment:

• xew
    replied
    Cu placere, iar pentru poze, inca sunt in cautare de locuri exotice sa-i trag niste poze frumoase.
    Drum bun sa aveti, la mare si sa aveti vreme buna, asta e cu caldura si cu consumul excesiv de racoritoare, trebuie sa umblii la contul Libertatea.

Leave a comment:

• blackufo
    replied
    Bine ai venit in randul celor cu masini rosii , multumesc de urari si astept sa-ti vad masina ,iar anul asta cred ca am gatat bugetul alocat mcv ,mine o sterg la mare si cred ca fondurile pitite se vor duce pe racoritoare si alte chestii........

Leave a comment:

• xew
    replied
    Misto.
    II sta bine rosie cu folie neagra si-mi mai plac si jantele.
    Sa ai spor in continuare la modificari si sa o stapanesti sanatos.

Leave a comment:

• blackufo
    replied
    new.photo.....

Originally posted by blackufo View Post
    Am mai crosetat ceva la mcv ........Montat folie pe geamuri,schimbat lumina in bord ,acum imi lumineaza pe o nuanta de alb-verzui pal,foarte de efect,cred ca-i mai odihnitor cand conduci noaptea ........Si am rezolvat problema comutatorului ptr. Halogene si farurile de ceata ........Urmeaza imagini cat de curand......
    ultimile imortalizari.........
    Attached Files

Leave a comment:

• blackufo
    replied
    Am mai crosetat ceva la mcv ........Montat folie pe geamuri,schimbat lumina in bord ,acum imi lumineaza pe o nuanta de alb-verzui pal,foarte de efect,cred ca-i mai odihnitor cand conduci noaptea ........Si am rezolvat problema comutatorului ptr. Halogene si farurile de ceata ........Urmeaza imagini cat de curand......

Leave a comment:

• blackufo
    replied
    Originally posted by Toody View Post
    Arata bine MCV-ul!Ii sta foarte bine cu jantele alea , imi placea mult modelul asta de jante.
    Bafta !
    sunt dintr-un aliaj foarte usor ,destul de rezistente ,spun asta pentru-ca am frecat o bordura de mi-am ciupit guma ,si a rezistat......... Multumesc de apreciere........

Leave a comment:

• Toody
    replied
    Arata bine MCV-ul!Ii sta foarte bine cu jantele alea , imi placea mult modelul asta de jante.
    Bafta !

Leave a comment:

• mitty
    replied
    Frumoasa fara alte cuvinte

Leave a comment:

• Alex21
    replied
    Am stat si eu in spate intr-un MCV pana la Giurigu.Am 1.85 m si am stat super bine !.

Leave a comment:

• valeriu61
    replied
    Cateva poze facute in 24 mai 08:
    Observati cat de comode sunt locurile 6 si 7 din spate( au si suport de pahar), iar daca vrei spatiu marit in portbagaj, acestea se pot rabata.
    O masina foarte reusita pentru 7 persoane, nu e de mirare ca este vanduta bine in occident.
    blackufo, sa-o stapanesti sanatos impreuna cu familia!
    Attached Files

Leave a comment:

• Ionut
    replied
    Frumoasa domne' mai ales ca e rosie...Sa o vedem cu folie
    Succes

Leave a comment:

• KaTaLyn
    replied
    Frumos MCV si chiar imi place cum la-i aranjat....Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri multi Km fara incidente neplacute....

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google