Sa ai noroc de ea cat te-a costat pretul final?
Logan MCV 1.5 Dci 85 CP , O Masina Excelenta.
Collapse
X
-
Masina a costat 12650 euroOriginally posted by radu2008 View PostSa ai noroc de ea cat te-a costat pretul final?
Autocolantul l-am cumparat de la Bricostore si l-am montat singur. E super simplu. A costat 10 leiOriginally posted by mihai7332 View PostAutocolantul pe stalpi de unde l-ai cumparat si cat te-a costat , l-ai lipit tu pe stalpi ? ms
Comment
-
L-am dezlipit ca nu mai imi placea.Originally posted by fane1990 View PostNu mai ai colantul pe stalpi...S-a dezlipit?
Multumesc.Originally posted by xxxgeoxxx View Postfrumos mcv-ul
pare furioasa asa ca e rosie si mare ..dvd playeru cat te a costat si ce stie sa faca?
Despre DVD am spus mai multe aici: http://www.loganclub.ro/forum/ce_par...pre-t9976.html
Folia m-a costat 250 de lei si este omologata. A costat asa putin pentru ca il conosc pe tiul ce mi-a montat-oOriginally posted by SUPERCAR View PostCat a costat folia de geamuri... si daca e omologata?
Comment
-
Mihait, in primul rand multumesc, si sper sa-mi fac tim sa trec pe la o intalnire de asta. Sunt destul de ocupat cu serviciul, iar daca nu lucrez in acel week-end de cele mai mult ori sunt plecat din localitate.
E scumpa pentru ca in afara de jante aliaj si geamuri electrice spate, are toate dotarile posibile. Sunt foarte multumit de aceasta masina. Am aproape 33000Km si merge la fel ca la 0 km.Originally posted by stolniceanulucian View PostLogan MCV 1.5 Dci 85 CP este o masina excelenta, dar cam scumpa. 12 700 de crocobauri e o suma marisoara.
Comment

Comment