Asigurare RCA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• gaboneygg
    replied
    acuma clasa bonus se acorda la 1 an,deci cand o sa faci a doua oara pe 6 luni o sa primesti si o clasa de bonus

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    Originally posted by aris86 View Post
    In schimb pe 6 luni, preturile difera, sunt mai mici, nu mai sunt la fel ca pe cele 12 luni, undeva la 397 de lei la Generali.
    eu fac numai pe 6 luni la cele mai ieftine. de fapt nu chiar, fac la euroins, asirom si city fiind putin mai ieftine.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Incearca si la altii; Groupama de exemplu.
    Daca ei nu doresc sa coopteze soferi cu istoric bun, fara daune, atunci...baai. Dragoste cu forta nu se poate.

Leave a comment:

• Silviu
    replied
    Eu am Logan-ul vechi cu RCA la Allianz (356 lei) si noua masina la Omniasig (pe 6 luni). Am clasa B14 (veche) adica B8 (nou).

Acum vreau sa reinnoiesc la Allianz dar cei de la Allianz nu vor sa aplice noile prevederi ASF:

(4) In situatia in care un asigurat persoana fizica detine mai multe vehicule, asiguratul beneficiaza de aceeasi clasa a sistemului bonus-malus pentru toate vehiculele;

Imi considera pentru noua masina clasa B0 (782 lei) desi din 08.2017 s-a schimbat regulamentul.

Le-am facut inscris cerere de calculare cu B8. Sunt curios ce raspuns imi dau. Daca e negativ urmatorul pas probabil va fi ASF.

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Cu B6, am platit anul acesta in luna Mai 616 lei la Generalii. Acu am facut o noua simulare pe 12 luni si este 596 la Generali, 660 la Omniasig si Groupama (B6). In schimb pe 6 luni, preturile difera, sunt mai mici, nu mai sunt la fel ca pe cele 12 luni, undeva la 397 de lei la Generali.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    dar totusi, nu cred ca mai e in tara alt oras cu preturi si grad de risc ca in bucuresti. desi e si timisoara mare, are mai putini locuitori ( masini) decat sectorul 6, care are 367.000 de persoane, pe primul loc fiind sectorul 3 cu 385.400 de persoane.

Leave a comment:

• bolovan
    replied
    Eu cu b1 am platit 520 lei la generali (n-am mai trecut de pe vechea asigurare...era expirata de 6 luni). Eu am fost la scoala cu bunicul lu ramaes

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    da, dar galati, si esti de o varsta cu mine si cu ramses.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Simulare RCA, B8, motor 1.6; 324 lei Asirom, 330 lei Groupama si Omniasig, 357 lei Allianz si Generali, 485 lei Uniqa.
    Anul trecut am platit 350 lei la Generali, cu B14.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    si la mine vad ca ramane la B6, nu stiu ce naiba e asta...

Leave a comment:

• aris86
    replied
    La mine tot B6 ramane, deoarece am prins o asigurare rca in perioada plafonarii, sau se va actualiza odata la 24 de luni?

Leave a comment:

• Costi-bc
    replied
    iexactamente

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    da, l-am lovit pe unul, dar dupa eveniment am facut asigurare tot cu b10.
    sa dureze atata sa-mi taie bonusul ?

Leave a comment:

• Costi-bc
    replied
    eu cred ca ai avut dauna. b8=b8 pur si simplu s-au taiat bonusarile mai mari de 8

poftim tabel edificator :https://www.rcapedia.ro/sistemul-bonus-malus/#2
    Last edited by Costi-bc; 21 August 2017, 20:54. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    pai B8 nu e echivalentul fostelor B13 si B14 ?!
    si eu trebuia acum un an sa ajung la B11, de atunci am facut ina o asigurare pe 6 luni si tot la B6 am ramas. banuiesc ca in loc de B12 voi primi B7.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google